Bojkottálja az Index és az Origo a Fidesz és a DK rendezvényeit

2014. április 06. 17:58

Az Index szerkesztősége érthetetlennek és elfogadhatatlannak, az Origo nem helyénvalónak tartja a nyilvánosság korlátozását a pártok részéről. A Fidesz a Hír24-et, a Cink-444 párost és a Magyar Narancsot; a DK az MTV-t és a Hír TV-t nem fogadja a vasárnap esti eredményváró rendezvényén.

2014. április 06. 17:58

„Az Index szerkesztősége szerint a nyilvánosság ilyen korlátozása a pártok részéről érthetetlen és elfogadhatatlan. Ezért, bár a helyszíneken ott leszünk, de az akkreditációt igénylő területekre nem lépünk be a Fidesz-KDNP és a DK ma esti rendezvényein, arról tudósítunk, amiről így lehetséges” – írja a portál.

Az Origo szerkesztősége is úgy döntött, hogy nem tudósít a Fidesz és a DK központjából. „Bár kaptunk akkreditációt mindkét helyre, több más szerkesztőség nem. Úgy gondoljuk, hogy ez a korlátozása a tudósítói munkának nem helyénvaló.”

Miután a Demokratikus Koalíció és a Fidesz is kizárt több lapot, illetve tévét a választási rendezvényéről, a hvg.hu sem tudósít a két párt választási rendezvényéről.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2014. április 07. 08:01
Mindig röhögnöm kell, amikor egy profitorientált médium, aki abból él, hogy tájékoztat, durcás kismalacot játszik! :) :) :) Nóóóóóóóórmális?
teljesenertelmetlen
2014. április 07. 07:59
Én eddig úgy tudtam, hogy ők élnek az én kattintásszámomból, és nem fordítva. Akkor ezennel örök időkre bojkottálom az Index, az Origó, a HVG.hu, a Hír24, a Cink-444 és a Magyar Narancs oldalakat és tiltólistára teszem őket a böngészőmben, hogy még véletlenül se navigáljak oda. Nem tudom, ki veszít többet? :) :) :)
fofo
2014. április 06. 20:48
"Hír24, a Cink-444 páros Magyar Narancsot" Aki egyszer is beleolvasott ezekbe az oldalakba, az nem csodálkozik azon, hogy normális helyeken az ilyenek nemkívánatosak. Egyébként is minek mennének oda? Ezek sosem a tényekre voltak kiváncsiak, hazudni, mocskolódni ők a tények ismerete nélkül is tudnak, tudtak eddig is. Lehet bírálni, lehet kritizálni, de nem lehez hazugságokkal mocskolódni, gyalázkodni! Aki ezt teszi, azt nem lehet hírforrásnak tekinteni, az nem más mint a gyűlölet fenntartására szakosodott firkászok gyülekezete. Ezek távolmaradásával nem a nyilvánosság sérül, hanem a jóizlés, a tisztesség nyer.
pedroamigo
2014. április 06. 20:07
Korrekt! Az egyívásúakra uúgy kell reagálni, mindegy milyen álcát húztak magukra Kádár Jancsi bácsi elvtárs úr neveltjei...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!