Félti az életét Horváth András

2014. április 23. 13:30

A NAV-ügy kirobbantója szerint az életét kockáztatja a visszásságok feltárásával.

2014. április 23. 13:30

Horváth András szerint tragédia, hogy a független képviselőkre alig szavaztak az egyéni választókerületekben. Horváth azt mondta: az életét és környezete életét kockáztatja a NAV-botrány feltárásával, és a csalások mögött álló emberekkel a kormány sem tud mit kezdeni.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2014. április 25. 18:40
...hát ez meg hogy?: A Székesfehérvári Járásbíróság három, a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Közhasznú Nonprofit Kft. ellen kezdeményezett birtokvédelmi perben kezdte meg a tárgyalást 2014. április 25. napján, melyek mindegyikének kizárólag a 2013. novemberi birtokháborítás megtörténte volt a tárgya. Két ügyben tanúbizonyítást követően ítéletet is hozott a bíróság és elutasította az új haszonbérlők keresetét. Jogi álláspontja szerint ugyanis a becsatolt okiratok igazolták, hogy az új haszonbérlőknek tudomása volt arról, miszerint a korábbi haszonbérlő nonprofit kft. a Magyar Állam részére nem adta vissza a perbeli földterületeket. A bizonyítási eljárás során pedig az is igazolást nyert, hogy a kft. semmi olyan konkrét akadályozó cselekményt nem tanúsított, amely birtokháborításnak lenne minősíthető. Ennek hiányában pedig a 2013. novemberi birtokvédelmi igény sem lehet alapos. Az elsőfokú ítélet egyik ügyben sem jogerős, írásbeli kézbesítésüket követően nyílik módja a peres feleknek esetleges fellebbezéseik előterjesztésére. A mai napon tárgyalt harmadik ügyben a megidézett tanú távolmaradása miatt nem került sor a bizonyítási eljárás befejezésére, így a járásbíróság a tárgyalást 2014. július 14. napjára halasztotta. A Székesfehérvári Járásbíróság előtt folyamatban lévő további peres ügyekben az első tárgyalás időpontja 2014. május 28. napjának 13,00 órájára, illetve 2014. május 29. napjának 8,15 és 9,00 órájára került kitűzésre. Székesfehérvár, 2014. április 25. A Székesfehérvári Törvényszék Sajtóosztálya
efjé
2014. április 24. 09:19
Ócska szélhámos.
gokiburi
2014. április 24. 09:10
Menekülj, vár kertész Ausztráliában. Csako
Berecskereki
2014. április 24. 08:09
ÁFA csalás meg amit akartok „Welsz kapcsolatai: rejtélyes eltűnés, titokzatos halál Egy nagymegyeri borász februárban búcsúlevelet hagyott hátra, de a holtteste máig nem került elő. Egy másik szlovákiai magyar vállalkozót március közepén áfacsalás miatt letartóztattak, de a vizsgálati fogságban állítólag meghalt. Az Index úgy tudja, mindketten a rejtélyes körülmények között elhunyt Welsz Tamás szlovákiai kapcsolatai közé tartoztak, egy dunaszerdahelyi borozóban korábban többször találkoztak hármasban. A szálak az alvilághoz vezetnek.” http://index.hu/belfold/2014/04/23/welsz_szlovak_kapcsolatai/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!