Egyeztetés Orbánnal: a családok további támogatását kérik a nagycsaládosok

2014. május 14. 19:27

A Nagycsaládosok Országos Egyesületével egyeztetett Orbán Viktor szerdán. A NOE konkrét javaslatainak átadása mellett az eddigi családpolitika folytatását, erősítését kérte.

2014. május 14. 19:27

A családtámogatási rendszer további erősítését kérik a megalakuló kormánytól a nagycsaládosok képviselői, akik ezt azon a szerdai megbeszélésen mondták el, amelyet Orbán Viktor miniszterelnökkel folytattak a kormányalakítást megelőző konzultációsorozat részeként - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Az egyeztetésen részt vett Székely Hajnalka, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke és Szabó Endre, a NOE korábbi vezetője, a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetségének jelenlegi elnöke, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár. 
 
A megbeszélésen Orbán Viktor kifejtette, hogy az elmúlt években a gazdasági nehézségek és a világgazdasági válság ellenére is a kormány a családok védelmét tartotta legfontosabb feladatának. 
 
A nagycsaládosok konkrét javaslatokkal érkező képviselői azt kérték a megalakuló kormánytól, folytassa az eddigi utat, és erősítse tovább a családtámogatási rendszert. Emellett kérték a kabinettől, hogy európai uniós szinten is álljon ki a család eszméje mellett – közölte Havasi Bertalan.
 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2014. május 15. 06:42
"...a kormány a családok védelmét tartotta legfontosabb feladatának. " Ezt érzik a családok, és ezért támogatják a kormányzó koalíció munkáját. Igazi veszélyt és fenyegetést a balliberális kalandorok visszatzérése jelentene. Ezért mozgósítanunk kell minden jóérzésű embert, hogy az EP választásokon is erősítsük a jobbközép társadalom (a tisztességes többség) képviseletét.
Akitlosz
2014. május 14. 20:56
A gyerekeikből akarnak megélni a gyermektelenek munkájából és adójából. Nem szép dolog.
freehckr
2014. május 14. 19:37
Döbbenet... a Fidesz álcivil gittegylete támogatja a Fideszt... ki hitte volna... :D „erősítse tovább a családtámogatási rendszert” Leginkább arra lenne szükség, bazmeg, ha nem bírsz több kölyköt eltartani, akkor vegyél gumit... De az, hogy az adófizetők tartják el a kölykeidet, mert bazmeg a védekezésről anyádék elfelejtették mesélni, kib*szott cigány szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!