Kinyílott a pitypang: Kerényi bemutatta a Magyar Krónikát

2014. május 23. 09:14

Az ATV Csatt című műsorában mutatta be a Magyar Krónika címlapját Kerényi Imre. A készülő lapba Tarlós István könyvismertetőt, míg Balog Zoltán miniszter színházkritikát írt. A vezércikkben pedig kinyílik majd a pitypang is.

2014. május 23. 09:14

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rettenetes
2014. május 24. 11:48
Mit akartok egy elmebeteg asztalkészítőtöl? Minden király mellett volt egy udvari bohóc... Na nagyjából itt tartunk, de hol a király????
kuwiq
2014. május 24. 09:42
azért azt meg kell adni, hogy volt egy hangulata az összejövetelnek volt valami a stúdió levegújében, ami a jégkorszakot idézte
StG
2014. május 24. 07:59
A varga maradjon a kaptafánál, továbbá a krumplileves legyen krumplileves. Ebből kiindulva a franc se kíváncsi egy miniszter színikritikájára, és a főpolgármester könyvajánlójára. Már amennyiben nem az '50-es éveket vagy napjaink Észak-Koreáját szeretnék egy fura misztériumjátékban megeleveníteni Kerényiék.
nyugalmazott tanár
2014. május 24. 07:28
Erről az unalmas acsarkodó műsorról csak az jut eszember, hogy korábban neveletléen bunkó parasztnak tartották, ha valaki egy társaságban tökfedővel a fején jelent meg, most meg pofátlanul alázza le a nézőit, és senkinek sem tűnik fel a sértő viselkedés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!