Átigazolási szezon az újságoknál

2014. május 19. 12:10

A Magyar Narancs és T-csoport egykori nagymenője operatív igazgató volt. Állítólag nem fogyott el a pénz a vs-ből. Itt az első lelépő a 444 alapító csapatából. Izzik az átigazolási piac!

2014. május 19. 12:10
Szily László
Szily László

Bréking: közös megegyezéssel távozott Pohly Ferenc a Matolcsy György unokatesója és Száraz István tulajdonában lévő híroldaltól, de a Cink úgy tudja, hogy nem a süllyedő hajóról menekült. Sőt, információim szerint nem is ő akart menni, bár ezt nem tudtam megerősíttetni vele. Kerényi György főszerkesztő tudtommal marad, Pohlyval állítólag nem jött ki jól Száraz, az egyik tulajdonos. Jó lenne, ha a főtulaj, a milliárdos Szemerey Tamás, Matolcsy György unokatesója szólt volna be neki minduntalan, de mégsem ez a helyzet, ő ugyanis állítóag nem folyik bele a napi munkába.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2014. július 16. 20:22
Azért támadt egy kis zavar az erőben április után. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!