Diktátorok egymás között

2014. június 11. 15:31

Olvasom a magyarnarancs.hu-n, hogy Orbán Viktor megállapodást írt alá Karim Maszimovval, Kazahsztán miniszterelnökével, amely szerint „Magyarország kiadja a területén illegálisan tartózkodó kazah állampolgárokat a közép-ázsiai diktatúrának”.

2014. június 11. 15:31
Andor Mihály

Nem háborodtak fel ezen az aljasságon a magukat demokratikusnak nevező rádiók, tévék és újságok. Nem hallottam, hogy a magukat demokratikusnak nevező pártok sajtótájékoztatót tartottak volna erről a minősíthetetlen szerződésről. Nem hallottam, hogy interpelláltak volna a parlamentben. A magyar politikai osztály szó nélkül hagyta a két diktátor, Nurszultan Nazarbajev és Orbán Viktor embertelen megállapodását.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. június 12. 08:34
Jól van Mihály! Ülj le elégtelen!
imres
2014. június 11. 23:02
Andor elvtárs! Hát mit vártál ezektől? Már a demokraták is elnáczikosodtak. Egyedül maradtál, Misi! Keresd meg Szanyit oszt igyatok egyet bánatotokban! A pufajkás, dobtáras Gyula emlékére.
Box Hill
2014. június 11. 22:52
A demokrata kormányok meg kiadták Sztálin diktátornak a területükön talált 2.3 millió, a szovjet gyarmatbirodalomból elmenekült embert a második világháború után. Az eljárás neve Operation Keelhaul volt és az örök szégyen szinonímája.
kispufi
2014. június 11. 22:25
sehonnai faxalap, írnád le mindezt kazahsztánban kazah oldalon, aztán rájönnél, hogy mi is az, amiről beszélsz. utolsó szardarabok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!