Pálmai L. Ákos lett az Origo új főszerkesztője

2014. június 03. 09:17

Az Origón megjelent hivatalos tájékoztatás szerint közös megegyezéssel távozott a portál eddigi főszerkesztője, Sáling Gergő, akinek utódja Pálmai L. Ákos lett. A hivatalos indoklás szerint a változást az indokolta, hogy a jövőben nagyobb hangsúlyt kívánnak fektetni az integrált tartalom előállítás stratégiájának megvalósítására.

2014. június 03. 09:17

Az Origo Zrt. a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva nagyobb hangsúlyt kíván fektetni az integrált tartalom előállítás stratégiájának megvalósítására, ezért átszervezi az eddigi tartalomirányítási szervezetét” – olvasható a portálon

A cikk szerint Sáling Gergő főszerkesztő közös megegyezéssel távozik a cégtől, utódja Pálmai L. Ákos lesz.

Pálmai L. Ákos négy éve dolgozik az Origo Zrt. Televíziós és Webvideó üzletág irányítójaként. Ez idő alatt stabilizálta, majd bővítette a médiavállalat kábeltelevíziós piaci részesedését, kreatív tartalmi és üzletfejlesztési modelljei hozzájárultak a vállalat eredményességéhez.

Mint azt korábban írtuk: a 444 információi szerint Sáling Gergő távozása mögött nem hivatalosan kimondottan ugyan, de politikai okok állhatnak.

 

Fotó: Facebook

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chinasky
2015. január 22. 16:34
szép, narancs feje van a csávónak
bmikosdi
2014. június 03. 21:04
Valaki tudja, hogy a hivatkozott eredmenyessege konkretan miben nyilvanul meg?
Bro222
2014. június 03. 21:04
Újabb üres sajtószabadságért aggódó libero nyavalygás vagy tényleges válságról volna szó?
tunde04
2014. június 03. 19:48
Pálmai a Magyar Televízió pécsi stúdiójában szerkesztő-riporterként és dokumentumfilm-rendezőként kezdte pályáját. A kilencvenes évek végén egy londoni kommunikációs intézetnél dolgozott, hazatérése után az RTL Klub Fókusz című műsorához ment, majd átment a TV2-höz, ahol 2007-ben Hadas Krisztát váltotta az Aktív és a Magellán című műsorok főszerkesztői posztján, innen került az Origóhoz. tényleg milyen narancsos a feje, főleg a múltja! :) ehh, milyen idióták vannak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!