Tomcaték fenyegetik a Facebook-oldaluk vélt feljelentőjét

2014. június 05. 11:56

Valamikor szerda este törölték a Tomcat nevével fémjelzett Tolvajkergetők oldalát a Facebookról. Tomcatéket „kurvára nem érdeklik” a történtek, és még fenyegetőznek is.

2014. június 05. 11:56

Június 4-én este törölték a Facebookról a Tolvajkergetők oldalát – írta a 444, megjegyezve hogy olvasójuk korábbi feljelentését, melyet „önjelölt igazságszolgáltatás alkalmazása miatt” tett, elutasította a Facebook. Azóta viszont mégis törölték az oldalt. A 444 szerint ehhez vagy a Tolvajkergetők nagy port kavart hódmezővásárhelyi gázpisztolyos önbíráskodó akciójuk járulhatott hozzá, vagy pedig az, hogy elért egy kritikus szintet a feljelentők tábora.

Tomcaték még szerdán este videóüzenetben reagáltak a Facebook-oldaluk törlésére. Ebben közölték, hogy „Egyébiránt a Tolvajkergetőket kurvára nem érdekli, hogy letörlik-e a Facebook-oldalukat, mert a Tolvajkergetők kurvára szétrúgják a tolvajok picsáját ezután is”.

A tolvajkergetok.hu-n a videóüzenet alatt az írják, hogy a Facebook „gyűlöletbeszéd és gyűlöletkeltő szimbólumok használata” miatt törölte az oldalukat. Sőt, már ki is nyomozták, hogy szerintük ki volt a feljelentő, és neve valamint fotója nyilvánosságra hozatalán túl kvázi meg is fenyegették. „El fogunk vele beszélgetni a közrendvédelem fontosságáról. Rossz közösséggel kezdett ki” – írják cseppet sem barátságos hangnemben.

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kocsogkapitalista
2014. június 05. 14:23
Nevetseges ez a sirankozas, nyilvanvaloan kiderult, hogy nem szegtek torvenyt, soha nem keltettek gyuloletet, a stilus lehetne visszafogottab, de abszolut igazuk van.
Pinter68
2014. június 05. 14:20
"Tomcaték fenyegetik a Facebook-oldaluk vélt feljelentőjét" ...és miért van ezen bárki meglepődve?
Kárpáti Zoltán
2014. június 05. 14:09
Tomi cica nem szokott szarakodni. Lázár János a négyzeten.
HTomi
2014. június 05. 13:34
A rendszer termelte ki, és a rendszernek kell rendet rakni - megszüntetni az okot amiért létezhet egyáltalán ilyen csoportosulás. Aki nem érti mennyire gond van itthon az erőszakmonopólium kapcsán annak javaslok egy szívélyes kocsikázást eldugottabb falvakba ahol az idősebb korosztály fél kimenni és ha ki is megy, nem érzi biztosnak, hogy az értékei a saját ingatlanjában biztonságban vannak. A szabálysértési értékhatár megemelése pedig ennek kifejezetten ártott. ( Igen statisztikában jobban mutathat, hogy kevesebb vagyon elleni bűncselekmény történt, csak a szabálysértések növekedtek.) Arról ne is beszéljünk, hogy igen a rendőrségnek kéne rendet tennie, és nem szabadna, hogy azok akik a lopnak/termést megdézsmálják/tönkretesznek bármit fél óra múlva már szabadon szaladgálnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!