Elkezdődtek a kitelepítések a miskolci számozott utcákban

2014. augusztus 05. 13:12

A Roma Sajtóközpont értesülései szerint elkezdődtek a kilakoltatások Miskolc számozott utcáiban. A most kitelepített, nyolc hónapos gyereket nevelő asszony éppen egy tanfolyamon volt, mikor értesítették róla, hogy kiürítik a lakását.

2014. augusztus 05. 13:12

A Roma Sajtóközpont híre szerint elkezdődtek a kilakoltatások Miskolc számozott utcáiban, melyek helyére a kormánypárti városvezetés parkolót tervez. A Hatodik utcából kitelepített, nyolc hónapos gyereket nevelő Szamkó Józsefné egy tanfolyamon vett részt, mikor értesítették arról, hogy kiürítik a lakását. Az ingatlankezelő emberei olyan papírt mutattak az érdeklődőknek, melyen az asszony aláírása szerepel

Az asszony állítása szerint nem kapott értesítést a kilakoltatásról, elmondása szerint se bér- se rezsitartozása nincs jelenleg. Azt is elmondta, hogy egy éve bérhátralék miatt megszüntették a bérleti viszonyát, de mikor ezt kifizette, akkor azt mondták neki, hogy visszakapta a bérleti jogot. Az ingatlankezelő egyelőre nem reagált a Roma Sajtóközpont megkeresésére.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Apáczai
2014. augusztus 06. 08:46
"Elkezdődtek a kitelepítések a miskolci számozott utcákban" Most már betüzött utcákkal próbálkoznak. Eddig nem jött be, mert folyton eltévedtek a lakói.
thymian
2014. augusztus 05. 21:33
Ó, hát 2 lakást ürítettek ki, jogszerűen. Ez a fidesz nagy felszámolási akciója 5 év után. :D 150 millió pedig lyukói felzárkóztatásra. :D
Nannyó
2014. augusztus 05. 20:09
Már tudom, kire szavazok az őszi önkormányzati választáson... Az volt a feltételem, hogy meg is induljon valami mozgás a témában, necsak az ígérgetéseket halljam-olvassam...
Maddox
2014. augusztus 05. 15:49
Amút ti mit like-oltok azon, hogy nemcsak a segélyt fizetjük nekik havi jelleggel, de most költözködésért másfél millát is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!