Hazahoztak egy Libériában dolgozó magyart: nem ebolás

2014. augusztus 15. 09:21

Egy tatabányai cég még júniusban küldte ki egyik alkalmazottját Libériába dolgozni, az ebola járvány súlyosbodásával azonban jobbnak látták hazahozni a munkavállalót. A nő a jelek szerint egészséges, de a biztonság kedvéért otthon marad és hetente orvos ellenőrzi az állapotát.

2014. augusztus 15. 09:21

A Bridgestone júniusban küldte libériari kirendeltségére dolgozni egyik munkavállalóját. Az ebola járvány gyors terjedése miatt azonban most úgy döntöttek: hazahozzák dolgozójukat az afrikai országból.

A nőnél nincsenek jelei az ebolának, azonban a biztonság kedvéért hat hétig otthonról, „házi karanténban” dolgozik és hetente orvos vizsgálja majd meg. A lappangási idő alatt egyébként a betegség nem fertőz – írja a Blikk.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabojanos911
2014. augusztus 15. 13:24
Asszem hogy az asszony Fehér megyében lakik,Nadapon.Egy ottani ismerősömtől hallottam.
Felebarát
2014. augusztus 15. 10:26
nincs ebola...bazki bkire rá lehet mondani, hogy ebolás...oszt jónapot,... rettegj ember...
Legális, jövedéki term. marihuánát!
2014. augusztus 15. 10:14
"a biztonság kedvéért otthon marad és hetente orvos ellenőrzi az állapotát" ez aztán a karantén! ilyen járványügyi rendszerben én nem igazán tudok bízni, legalább 5 napra bedughatták volna egy kórházi osztályra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!