Így ért véget a Vasfüggöny

2014. augusztus 19. 17:48

Korabeli Világ-Panoráma a 25 évvel ezelőtti, soproni páneurópai piknik utáni és a Vasfüggöny felszámolása előtti eseményekről.

2014. augusztus 19. 17:48

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. augusztus 20. 22:53
Ha Viktoron múlna, felhúznánk újra...
Eltünt
2014. augusztus 20. 07:55
Az egész piknik szemfényvesztés volt ,nyugat a horn és többi kemény kádári kommunistákkal egyezkedett ,a jobboldalal nem mert tudták hogy a kommunisták még az anyjukat is eladják a kapzsiság révén.Nyugat a kommunisták közreműködésével tudott beágyazódni a magyar gazdaságba ,igy hozzá fért a magyar nemzet vagyonához energiájához,Szóval a mszmp-mszp-szdsz kádári figurák akik csődbe kormányozták az országot nyugattal összejátszottak a népet meg mindenből kihagyták.Még az 1900 években is kuss volt szólni állítólag rendszerváltás meg volt,mert a nyugat nem engedi a kommunista férgek elszámoltatását a közéletből való kitakarítást a haszon miatt amit tőlünk kivisznek..Nyugat nagyon akarta a drótvágást mert nagy túl termelés felhalmozódott csődbe mentek volna a nyugati multik ha keletet nem hódítják meg, el tudják adni a felhalmozott készárukat a tesco és más multi áruházak révén melyek bepakoltat a volt kgst országokba..Keleten meg a megbonthatatlan kommunista világ csődbe ment,ez az igazság ,csak magyar népnek nem mondták el .Beadták horn drótvágást mesének mert a magyarok annyira vágytak a szabadságra hogy elhitték,sok kis ember bement a multi áruházak csak meresztgette a szemeit a csillogástól árukészlettől,ezzel a magyar árúkat kiszorították a boltokból..Itt kezdődött Magyarország csődbe vitele ,munkanélküliség ,mind a nyugati multik csinálták az euval karöltve.
cutcopy
2014. augusztus 20. 07:45
Lényeg hogy a brennbergbányai "kocsmatemplom" még ma is működik..) http://goo.gl/uUq6nL
Felhasználó név
2014. augusztus 19. 18:57
Ugyanazok vannak hatalmon basszàtokmeg! A fidesz vàltogatja az mszp-t és forditva, de egyik se akarja feltàrni a kommunista multat. Vajon miért nem..........?! Csak?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!