A jordán házelnökkel tárgyalt Orbán

2014. szeptember 01. 15:52

A dinamikusan fejlődő kereskedelmi kapcsolatokról és a közel-keleti helyzetről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök Atef Taravneh jordán képviselőházi elnökkel Budapesten, az Országházban.

2014. szeptember 01. 15:52

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője közölte: Atef Taravneh jordán képviselőházi elnök az Orbán Viktorral az Országházban folytatott tárgyaláson Magyarországot stabil európai országnak, és az arab világ számára a nyugat felé nyíló kereskedelmi kapunak nevezte. A tárgyaláson elégedetten állapították meg, hogy 2014 első negyedévében mintegy ötven százalékkal növekedett a magyar export Jordániába, és a gazdasági kapcsolatok tovább bővülhetnek például a turizmus és az energetika területén – tette hozzá.

A közel-keleti helyzet kapcsán Orbán Viktor és Atef Taravneh egyetértettek abban, hogy a terrorizmus nem ismer határokat, ezért a nemzetközi közösség alapvető érdeke a terrorizmus elleni fellépés – tájékoztatott Havasi Bertalan.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. szeptember 02. 12:45
Na, végre valaki tárgyalt a Felcsútival.
poppy flower
2014. szeptember 02. 06:47
Mindehol tárgyal, ahol még fogadják........
Tintamin
2014. szeptember 02. 01:32
Én sokkal jobban örülnék, ha nyugatra járna ez a csávó. És megkérdezné: kedves nyugatiak, hogy csináljátok, hadd tanuljunk tőletek! De neki ez kínos (és alighanem le sem szarják ezt a hülyeségeket beszélő, súlytalan, pocakos törpét), inkább a "keleti nyitás" keretében soha meg nem valósuló "stratégiai megállapodásokat" köt. Ja, juteszembe: Azerbajdzsán mégis jól járt velünk....
floki és a lábtörlő
2014. szeptember 01. 22:47
Mi van gyerekek lassan tevéket kell importálnunk ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!