„A miniszoknya nem beleegyezés!”

2014. szeptember 08. 07:34

A nemi erőszak ellen tüntettek a Class FM épülete előtt. A rádió programigazgatója elmondta: egy hónapon keresztül foglalkoznak a témával a műsoraikban.

2014. szeptember 08. 07:34

Nem volt tömeg azon a nőszervezetek által szervezett demonstráción, amelyet amiatt szerveztek, hogy a Morning Show-ban egy megerőszakolt lányon viccelődtek a műsorvezetők. A rádió ugyanis elnézést kért és megígérte, hogy műsoraiban egy hónapon keresztül foglalkozik a témával.

Réz Anna az Üvegplafontól azt mondta: nehéz helyzetben vannak a Class FM munkatársai, mert most egy hónapig olyan témáról kell beszélniük, amiről senki nem szeretne.

A rendezvényen Antoni Rita, a Nőkért Egyesület munkatársa úgy fogalmazott: egy prostituáltat megerőszakolni ugyanúgy bűn, mint egy apácát.

Beszédet mondott még Papp Réka Kinga, valamint Tiszttartó Titusz, a Class FM programigazgatója, aki ismét elnézést kért. A résztvevők közt megjelent az LMP-s Szél Bernadett is. 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2014. szeptember 25. 00:00
"A rendezvényen Antoni Rita, a Nőkért Egyesület munkatársa úgy fogalmazott: egy prostituáltat megerőszakolni ugyanúgy bűn, mint egy apácát." Hát még véletlenül sem.
rosszkutya
2014. szeptember 24. 23:52
Konkrétan mi a súlyos társadalmi probléma? Hogy a média az igénytelen prolik legalja ösztöneit szolgálja ki?
Ángyán Páván
2014. szeptember 24. 22:51
Nem lassan, hanem azonnal a sajnálatos esemény után.
kumkum
2014. szeptember 23. 19:38
Nekem Bandy Kata megolesekor ginogott meg a hitem abban, hogy kezelheto egy ilyen szituacio. Ha egy rendorsegi pszichologus sem tudja kimanoverezni magat egy ilyen csapdabol, akkor egy kepzetlen kislanynak gyakorlatilag csak a sikitas es a rug/harap/karmol kombo marad. :-(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!