Az MSZP figyeltette volna Orbán Viktor feleségét?

2014. szeptember 09. 08:45

Titkosszolgálati módszerekkel figyeltették volna szocialisták Orbán Viktor feleségét, Lévai Anikót a 2010-es választási kampányban az Egyenlítő blog volt szerkesztőjének állítása szerint.

2014. szeptember 09. 08:45

A miniszterelnök feleségéről, Lévai Anikóról akartak terhelő adatokat gyűjteni a szocialisták, és ehhez a vállaltan baloldali Egyenlítő blogot próbálták felhasználni – állítja az internetes kiadvány korábbi vezetője. Németh Gábor elmondása szerint Mesterházy Attila akkori pártelnök bizalmasa fordult hozzá a megbízással.

 
„A 2010-es országgyűlési választások előtt egy kicsivel keresett meg Velez Árpád, hogy van tudomása olyan gazdasági machinációkról, amikkel egyébként elő lehetne segíteni Mesterházy Attilának a kampányát. Egész pontosan arról beszélt, hogy Lévai Anikónak vannak olyan vidéki útjai, amelyek egyébként Orbán Viktorra nézve is terhelő információkat hordozhatnak magukban. És mondta, hogy ez egy marha jó téma lehet egy belemenős újságírónak. Ezért mondta, hogy keressem meg Mesterházy Attila egyik barátját, Boros Györgyöt, aki egy biztonságtechnikai cégnek a vezetője. És ő tud intézni olyan eszközöket, amikkel mi ezeket az utakat akár majd le is tudjuk követni, dokumentálni” – mondta el a volt főszerkesztő.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2014. szeptember 09. 20:48
S persze mikor máskor, mint választás előtt derül ez ki hirtelen.
tango47
2014. szeptember 09. 15:56
Ez a pasas is kezd úgy viselkedni, mint akit a cigányok "megerőszakoltak". Nagy az Isten állatkertje.
Ángyán Páván
2014. szeptember 09. 13:15
Mér pont a feleségét ne figyelték volna? Már a pufajkás is le akarta vadásztatni.
Felebarát
2014. szeptember 09. 12:19
tetszik a két cikk egymásután :D Lázár és kedves új tanácsadója Mszp megfigyelése összenő ami összetartozik...szivjon a nép
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!