Megtévesztő módon reklámozta az RTL Klub a melegmesekönyvet

2014. szeptember 25. 13:46

Kár, hogy az RTL Klub egy meleglobbista pszichológust szólaltatott meg szakértőnek, elhallgatva a kötődését.

2014. szeptember 25. 13:46
Szőnyi Szilárd

2. Aztán megtekintettem az RTL Klub lelkendező beszámolóját a könyvről, melynek egy pontján megszólaltattak egy szakértőt, a szexualitáskutatónak nevezett Ritter Andreát. Ő pedig hosszasan méltatta a kezdeményezést, mert, ahogy a felvezetésben halljuk, „az RTL híradó által megkérdezett szexualitáskutató azt mondja, nemzetközi felmérések is bizonyítják, hogy a gyerekek nyitottabb felnőttekké válnak, ha a szülők a homoszexualitásról is mesélnek nekik.”

3. Kíváncsi lettem, ki ez a Ritter Andrea, aki szakmai tekintélyénél fogva ennyire a könyv pártját fogja. Nem kellett nagy munka annak kiderítéséhez, hogy a megszólaló a Magyar Pszichológiai Társaság – az „LMBTQ-emberek érdekeinek szakmai képviseletére” létrehozott – LMBTQ-szekciójának vezetője, az LMBTQ Tanácsadó Központ alapítója, az Amerikai Pszichológiai Társaság nemzetközi LMBTQ-hálózatának magyarországi képviselője, a Melegek című kötet szerzője.

4. Ha mindezt az RTL Klub híradása nem hallgatta volna el, az én toleranciám is tovább tartott volna.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2014. november 06. 20:28
Esetleg Viktor és Vlagyimir...
Ángyán Páván
2014. október 20. 02:24
Nem értem ezt a "nyitott" kifejezést. Ez azt akarja jelenteni, hogy az elvtelen, érték nélküli, gyökértelen, sodródó tömeg lenne a kivánatos? Kinek, a Ritter Andreáknak? A retekkluboknak? Azt elhiszem. Silány minőséget csak hülyékre lehet rásózni, hülyékből lehet kaszálni, pszichiátereknek, gyógyszeriparnak, szépségiparnak, sebésznek, fotósnak, médiagecinek, hullamosónak, temetkezési vállalkozónak, vodkagyárosnak - egyszóval a nyomorúság vámszedőinek. Legyengitjük az ellenfelet, úgy rontunk rá, mint a cigányok, csordában. Phöjj a kurva anyátokat.
Ángyán Páván
2014. október 20. 02:23
A könyv kiadóját, terjesztőjét és reklámozóit is. Par excellence pedofilia.
S0ma
2014. október 20. 02:22
Ajánlok pár mesecímet: Piroska és a nagymama, Jancsi és Béluska, A két bakkecske, Pinokkió és a gázsütő. Képzelem, milyen az, amikor Józsi megmutatja Jenőnek a meleg-könyvtárat! /A Szabin nőket meg elrabolja Ungár Klára/.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!