Továbbra sem köthetnek szerződéseket az állami cégek

2014. szeptember 11. 09:11

Nem végeztek az átvilágítással, így továbbra sem köthetnek szerződéseket az állami cégek miniszteri jóváhagyás nélkül.

2014. szeptember 11. 09:11

Még július elején rendelt el átvilágítást az állami cégeknél Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter. Egyúttal szerződéskötési moratórium is életbe lépett az állami cégeknél, amelynek értelmében a napi ügymenethez szorosan nem kapcsolódó szerződések megkötése csak miniszteri jóváhagyással lehetséges.

A Napi Gazdaság érdeklődésére az NFM közölte: az előzetes várakozásokkal ellentétben nem zárultak le nyár végéig az átvilágítások, ennek megfelelően a szerződéskötési moratórium is érvényben marad egyelőre.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ald0 Raine hadnagy
2014. szeptember 11. 10:44
Mandineres cím....mint sokszor, most is hazugság: "Továbbra sem köthetnek szerződéseket az állami cégek." A valóság: Továbbra sem köthetnek szerződéseket az állami cégek miniszteri jóváhagyás nélkül. Tehát azért mégis csak köthetnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!