A szerkesztőség kezébe került a HVG Zrt.

2014. október 17. 15:52

A szerkesztőség munkatársait tömörítő Szerkesztőségi Vagyonkezelő Zrt. tulajdonába került a HVG Zrt. 75 százalékos tulajdonrésze - írja a hvg.hu. Az eddigi kisebbségi tulajdonos április óta tárgyalt a lapkiadót eddig birtokló német FUNKE csoporttal. Az eladási ár üzleti titok.

2014. október 17. 15:52

A Szerkesztőségi Vagyonkezelő Zrt. száz százalékos tulajdonába került a HVG Zrt. – tudatta közleményben a kiadó. A cég 75 százalékos részvénycsomagját 2003 óta a német FUNKE csoport birtokolta, a két fél között április óta zajlottak a tárgyalások. A vételár üzleti titok. A Szerkesztőségi Vagyonkezelő Zrt. a cég munkatársainak tulajdonában van.

A HVG Kiadó Zrt. továbbra is elkötelezett a hazai olvasók iránt, éppen ezért egyik legfontosabb célja, hogy a magyar piacon, hosszú távon és stabilan működjön. Ehhez a tulajdonosai részéről a maximális támogatást élvezi” – hangsúlyozta Szauer Péter vezérigazgató.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. november 09. 22:46
Lipovec? http://mno.hu/migr_1834/buntetoeljaras-a-hvg-foszerkesztoje-ellen-827665
Bélus
2014. november 09. 22:44
Ha nincs norvég pénz, vagy Soros-pénz, ez az elgavrásított heccújság nem fog megélni a piacon. Hol van már a régi (Lipovecz-féle) HVG?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!