Áttörést szeretne Budapesten a Jobbik

2014. október 11. 18:13

A párt főpolgármester-jelöltje szerint nem a kisebbik rosszat kell választani, hanem a Jobbikot. Staudt Gábor szerint ha nem is nyerik meg a választást, akkor is fontos, hogy a második erő legyenek.

2014. október 11. 18:13

A Jobbik áttörést szeretne elérni Budapesten az önkormányzati választáson – jelentette ki Staudt Gábor, az ellenzéki párt főpolgármester-jelöltje a Jobbik fővárosi kampányzáró rendezvényén szombaton. Staudt Gábor úgy fogalmazott: „nem a kisebbik rosszat kell választani, hanem a Jobbikot”, felkészültek a város vezetésére. Megjegyezte, ha nem nyerik meg a választást, akkor is fontos, hogy a második erő tudjanak lenni.

Volner János, a Jobbik Budapestért felelős alelnöke azt emelte ki: a párt valamennyi jelöltje bizonyította felkészültségét és szakmai alkalmasságát, a mögöttük álló szakmai stábot pedig tovább erősítik a jövőben.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2014. október 12. 12:46
Én meg azt szeretném, ha a Jobbik eltűnne a zivataros picsába.
kurbitalis
2014. október 12. 00:52
Aki lepaktál az MSZP-vel, az hazaáruló. Pont.
Ángyán Páván
2014. október 12. 00:33
Zázrivecz már nem panellakó? Négy éve még azzal kampányolt. Persze azalatt összekaszált hatvan milliót, ostobaságok összehordásával.
SoukySanjay
2014. október 11. 23:28
Aki igazi változást akar,az biztos,hogy a Jobbik mellé teszi le a voksát.Náluk valószínűleg sok kis- és nagykapu be fog záródni.Ez persze nagyon sokaknak nem tetszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!