Both: Az internet a jövő és a jelen hajtóereje

2014. október 14. 12:45

Both Zoltán, az NMHH hírközlési igazgatója szerint az internetet olyan komplex ökoszisztéma, amely felülírja a jól bevált üzleti modelleket, valamint a média és hírközlési piacokat is átrendezi.

2014. október 14. 12:45

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) arra törekszik, hogy a szélessávú mobilinternet-hálózat kiépítésével a magyar lakosság minden tagja egyenlő esélyekkel férhessen hozzá az információhoz és a kulturális javakhoz, valamint a hátrányos helyzetben lévő települések lakói is az információs társadalom aktív részévé váljanak – mondta Both Zoltán, a hatóság hírközlési igazgatója kedden Siófokon, a 15. Internet Hungary rendezvényen.

Both Zoltán az internetet olyan komplex ökoszisztémának nevezte, amely felülírja a jól bevált üzleti modelleket, valamint a média és hírközlési piacokat is átrendezi. A folyamatosan bővülő online szolgáltatások évek óta növekvő mértékben csökkentik a mobil hírközlési szolgáltatók hang és SMS alapú bevételeit, hosszú távon hálózatokon nyújtott szolgáltatások OTT (over-the-top) jelleget öltenek és elkülönülnek a hálózatüzemeltetéstől – jegyezte meg. Kifejtette: az NMHH legújabb projektjében azon dolgozik, hogy egy részletes, egységes, hírközlési adatbázist hozzon létre a szolgáltatókkal együttműködve.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szörftábor Msza.hu
2014. október 17. 22:03
Az internetnek köszönhetően válunk mi is népszerűvé a szörfös berkekben minden MSZÁ csoportosulás legnagyobb örömére.Barátaink egységben az erő !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!