Heterogén tömeg tüntetett a netadó ellen

2014. október 29. 09:39

Az Átlátszó videóján rengeteg fiatal és sok korábbi Fidesz mellett tüntető szólalt meg.

2014. október 29. 09:39

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. október 30. 08:46
Egyszerre telt be mindenkinél a pohár - ott volt mind a 15 millió magyar!
belga
2014. október 30. 08:22
A civil megmozdulásoknak valami ellen/valami mellett nem kormánybuktatásról kellene szólniuk. Hanem arról, hogy az épp aktuális kormánynak jelzést adjanak -és az épp aktuális kormány rászokjon arra, hogy ezeket a jelzéseket figyelembe veszi. Jó lenne bízni abban, hogy ha egy épp regnáló kormány figyelmeztetést kap -akár támogatóitól, akár ellen oldalról- az nem arról fog szólni, hogy "XY takarodj", hanem arról hogy ezt ne így csináld. Ezt azonban pillanatnyilag sem a kormányon lévők (és támogatóik) sem az ellenzék (és támogatóik) nem így gondolják. Pedig csak bele kellene gondolnunk: mire mentünk azzal, hogy 4/8 év után "eltakarodtak"? Hát sztem nem sokra.
ciseaux
2014. október 30. 03:09
Van itt egy remek demokratikusn ötlet. Tessék aláírásgyűjtésbe kezdeni, legyen népszavazás. Persze erre nem is mernek gondolni ezek a tüntetők, mert akkor kiderül, hogy kamu az egész "demikratikus civilek" támogatottsága. Valaki lenne szives elmesélni, mi köze a szólásszabadságnak a reklámadóhoz, meg a fizetős tartalmakhoz? Zenét letölteni pénzbe kerül, filmet nézni pénzbe kerül, a WiFi korlátozott ill. egy vagyon, és pl. a "Le Monde" cikkeit csak havidíj ellenében olvashatja az ember, a 690,000 bloggert meg ellenzéki portált kik tartják el és mennyiért? A videót nézve világossá vált, mennyit is ér a liberális oktatás. Összefüggéstelen mondatokban értelmetlen gondolat saláták és előre gyártott "panelek"-et ismételgetnek, mintha gondolkodni is nehezükre esne...
villogókékfog
2014. október 29. 18:17
Mikor fognak akár csak ezren(!) tüntetni, hogy Magyarországon ne legyen több éhező gyerek? És persze hisztérikusan óbégatni: hahó, magyar emberek vagyunk! Bezzeg a hétszáz forint az tétel...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!