Lázár Jánosnak nincs ideje Schmidt Mária publicisztikájára

2014. október 06. 09:46

Lázár szerint kérdéses, hogy civilnek számít-e az, aki állami támogatásból tüntet egy másik állam ellen.

2014. október 06. 09:46

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter az ATV Szabad szemmel című műsorában beszélt a Norvég Civil Alappal kapcsolatos konfliktusról. A kormány szerint az Ökotárs Alapítványnál visszaélések történtek: „Megvárjuk a Kehi vizsgálat végét. Ha ez tisztázza az Ökotársat, akkor kénytelenek leszünk bocsánatot kérni. Ha pedig történt visszaélés, akkor a norvég kormánynak kellene belátnia, hogy másra kell bízni a források elosztását.” Lázár szerint „kérdés, hogy az civil-e, aki egy államtól kap pénzt arra, hogy egy másik állam ellen tüntessen”.

Lázár elmondása szerint nem közvetít az Orbán Viktor és Simicska Lajos közötti konfliktusban, „nem szoktam közvetíteni senki között, hiszen nem az a munkám”. A reklámadóról azt mondta, hogy meg fogják vizsgálni, kell-e módosítani rajta, de fontos eredménynek tartja, hogy már az RTL Klub is kiveszi a részét a közterhekből.

Mészáros Antónia kérdésére, hogy mit szól Schmidt Mária írásához, amiben Zoltai Gusztáv tanácsadói kinevezése miatt kritizálta, ezt válaszolta: „Sajnos publicisztikák olvasására nincsen időm, két ünnep között, karácsony és szilveszter között tervezem, hogyha lesz hozzá türelmem meg szórakozni akarok.” Mint mondta, az elmúlt négy év tanulsága, hogy a magyar kormányzatnak nem konfliktusra, hanem konszenzusra kell törekednie minden zsidó szervezettel, így a Mazsihisszel is.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2014. október 06. 18:32
Lázár szétszopatta a kiccsajt. :) Ezért van ellene évek óta lejárató hadjárat, mert helyén van az esze és nem tudnak vele mit kezdeni a ballib hazugsággyárosok.
VakzKommondor
2014. október 06. 17:42
Azt nem lehetne, hogy az ökotárs visszafizeti a támogatást, és akkor megszűnik a vizsgálat? És nem kell adatot kiadniuk? hol is volt ilyen legutoljára? Nem emlékszik lázár vadász elvtárs?
pubela
2014. október 06. 16:36
Szeretném felhívni a tisztelt Olvasók figyelmét, hogy új, baloldali portál, fórum nyílt: Magyar Baloldal - http://magyar-baloldal.info/
csadtoselemér
2014. október 06. 12:45
Csak azt nem értem, hogy miért nem lehet szóhoz juttatni az interjúalanyt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!