Ismét Schmuck Andor a szocdemek elnöke

2014. november 29. 15:26

Ismét Schmuck Andort választotta elnökévé a Szociáldemokraták Magyar Polgári Pártja. A budapesti tisztújító kongresszus két új alelnöknek, Asztalos Lajosnak és Kósa Sándornak szavazott bizalmat.

2014. november 29. 15:26

A közlemény szerint Schmuck Andor a kongresszuson hangsúlyozta, amennyiben a baloldal politikai szereplőivel az érték- és programalapú együttműködés nem valósítható meg, a Szociáldemokraták készen állnak a februári veszprémi időközi választáson az önálló megmérettetésre. A kongresszus az önálló indulást egyhangúlag támogatta, írták.

A párt elnöke értékelte a Szociáldemokraták által az ez évi választásokon elért eredményeket. Schmuck Andor kifejtette, hogy évtizedek után sikerült a pártnak országos listát állítania az áprilisi országgyűlési képviselő-választáson és az őszi önkormányzati választásokon is eredményesen szerepeltek a Szociáldemokrata jelöltek.

„A parlamenten kívüli pártok közül összességében a Szociáldemokraták érték el az egyik legjobb eredményt a választási évben. A szolidaritás és az esélyegyenlőség kérdésében nincs, és nem lehet kompromisszum. A kampány évében a szociáldemokraták világossá tették: eredményes szociális védelmi politika hiányában nincs társadalmi kohézió, nincs valós demokrácia!” - idézték a tisztségében újjáválasztott pártelnök szavait a közleményben.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2014. november 30. 11:58
hihi,pont olyan mint az éhező szocdem
Maddox
2014. november 30. 00:18
Nézzetek rá erre a mukira, aztán képzeljétek el azokat, akik meg is választják.
paraklétosz
2014. november 29. 16:18
Vigyázat, mert a Mi Béndekünk pártja is indul, mint első bálozó!
peninsulavaldes
2014. november 29. 16:05
könnyű neki, elnyom mindenkit..)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!