Távozott az Origo vezérigazgatója

2014. november 07. 12:26

A hvg.hu információi szerint Vaszily Miklós távozását maga Christopher Mattheisen, az anyacég Magyar Telekom vezetője jelentette be a szerkesztőségnek, de a lépést nem indokolta.

2014. november 07. 12:26

A Magyar Telekom Nyrt., Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelentette, hogy 2014. november 6-ai hatállyal távozott a társaságtól Pataki Róbert üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettes. Utódlásáról később születik döntés. Szintén távozott posztjáról Pukler Gábor, a Magyar Telekom Nyrt. innovációs és üzletfejlesztési igazgatója és Vaszily Miklós, az Origo Zrt. vezérigazgatója – közölte az Origo.

A hvg.hu információi szerint mindhárman közös megegyezéssel távoztak posztjukról. A hírt Christopher Mattheisen, az anyacég Magyar Telekom vezetője jelentette, de a döntést nem indokolta; mint ahogy nem válaszolt az újságírók azon kérdésére sem, hogy Vaszily távozásának van-e köze a korábbi főszerkesztő, Sáling Gergő távázásnak ügyében indított belső vizsgálathoz, mondván folyamatban lévő ügyről nem beszélhet.

A hvg.hu szerint a bejelentésnél egyébként nem volt jelen az Origo jelenlegi főszerkesztője, Pálmai L. Ákos, illetve a lapigazgató Tókos Lóránt sem.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2014. november 10. 14:49
Lehet tüntetni Lázár ellen csak a norvég alap jelenleg zárolva..)
alex.leopardi
2014. november 10. 14:49
és ez kit érdekel,hova távozott?????a Holdra v.az amcsi követségre
ciseaux
2014. november 10. 14:26
Meine Kämpfer Gottes ! Most mi lesz a szólásszabadsággal, a sajtószabadsággal? Mi? MI? Rosálják a üzletfejlesztési vezérigazgató-helyettest, az innovációs és üzletfejlesztési igazgatót, és még a Vaszily Miki is kaputt? Oy vey!
Felebarát
2014. november 10. 14:25
Teelekomnak egy vezérigazgatója van és minden ágazatot egy helyettes visz, pl hr, pr stb... Origónak egy főszerkesztője van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!