Iszlamisták hekkelhettek meg egy erdélyi portált

2015. január 27. 21:54

„JE SUIS MOHAMED” felirat áll az ittHON.ro erdélyi hírportál címlapján a hirdetések helyén. Még nem tudni, kik állhatnak az iszlamista hackertámadás mögött. A portál jobbikos kötődésű.

2015. január 27. 21:54

Hackertámadás érhette az ittHON.ma erdélyi portált, hiszen a címlapjukon „JE SUIS MOHAMED” felirat áll – írja a Kolozsváros.ro. Egyelőre nem tudni, hogy kik tették, és hogy miért, ám az oldalon megjelent képekből ítélve iszlamista szélsőségesek lehetnek a gyanúsítottak.

 
Az oldalon a következő szöveg látható: Hacked By Ayoub Frifra / JE SUIS MOHAMED! Azt még nem sikerült kideríteni, kik az  „Ayoub Frifra”. 
 
Az RMDSZ-szimpatizáns Mind1.ma szerint „az ittHON.ma nyíltan szimpatizál a magyarországi Jobbikkal, sőt a radikális párt által nyíltan felvállalt médiafelület, és a lap főszerkesztője a Bihar megyei származású, jelenleg Csíkszeredában élő Létai Tibor.”
 
A Charlie Hebdo szerkesztősége elleni terrortámadás óta 19 ezer francia weboldalt törtek fel az iszlám nevében online harcoló hackercsoportok.
 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2015. december 31. 05:13
Nem gond, a Jobbikosoknak ez így tetszik is.
Fahrenheit 451
2015. december 31. 05:12
"az Iszlám az emberiség utolsó reménysége." Vona nehezen fog átállni erről a vonalról. az iszlám és ruszki kötődés megbélyegezte a Jobbikot egy életre.
Fakutya Vigyora
2015. december 31. 05:09
Szórakozzatok az öreganyátokkal. Apropó: mi volt az a műbalhé amerikában a hamis hóriadó miatti kijárási tilalommal? Mint Demszky, amikor a választás napjára tornádót jósolt. Készülnek a háborúra?
sersem4
2015. december 31. 05:08
Szerintem a roman titkosszolgalat volt. Mar nyomjak az uj terkepeket,amin a roman hatar a Tiszatol az Eufrateszig huzodik. Az iszlamistak helyeben meggondolnam,hogy hany romant engednek letelepedni az Iszlam Allamban,mielott oket is hozza csatoljak a Dako-Roman Birodalomhoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!