Országos demonstrációt szervez az MSZP az útdíj ellen

2015. január 29. 13:50

A párt félpályás útlezárásokkal demonstrál majd pénteken az ország több pontján. Mint Gőgös Zoltán kiemelte: nem a megyei matricák ellen tiltakoznak, hanem az elkerülő utak fizetőssé tétele ellen.

2015. január 29. 13:50

Az ország több helyszínén útdíjellenes demonstrációt szervez pénteken az MSZP - közölte a párt elnökhelyettese csütörtökön sajtótájékoztatón, Debrecenben. Gőgös Zoltán elmondta: nem a megyei matricák bevezetése ellen tiltakoznak, hanem azt szeretnék elérni, hogy azok a városokat elkerülő útszakaszok, amelyek használatáért 2014. december 31-ig nem kellett fizetni, ezután se kelljen.

Beke Károly elnökségi tag felsorolása szerint Budapesten, illetve Pest megyében az M3-as és az M0-s találkozásánál, valamint Győr, Székesfehérvár, Tatabánya, Debrecen és Nyíregyháza térségében félpályás útlezárással, Kecskeméten figyelemfelkeltő akcióval tiltakoznak a útdíj ellen.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. január 29. 14:57
"Gőgös Zoltán elmondta: nem a megyei matricák bevezetése ellen tiltakoznak, hanem azt szeretnék elérni, hogy azok a városokat elkerülő útszakaszok, amelyek használatáért 2014. december 31-ig nem kellett fizetni, ezután se kelljen." --------------------------------------------------- Bárki is tiltakozik, jogos a tiltakozás. A Fidesz-vallásúak meg ne aggódjanak, önkéntes alapon bármikor fizethetik! Az én részemet már most is! Várom a lelkes jelentkezőket.
ördöngös pepecselés
2015. január 29. 14:45
ha szabad érdeklődnöm a szocialisták által bevezetett autópályamatrica ellen fognak tüntetni? vagy még a komcsik által a benzinárba épített útdíj ellen? mert akkor én is megyek.
cutcopy
2015. január 29. 14:38
"Az ország több helyszínén" Kíváncsi vagyok vidéken mennyire verte ki a biztosítékot az M0 fizetőssé tétele..)
kamasuka
2015. január 29. 14:12
Hátha hirtelen 5%ot ugrik a népszerűségük, mint a decembertől-január végéig semmit sem csináló DKnak? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!