Mit jelent egy karikaturistának a kollégák elleni merénylet?

2015. január 09. 10:51

Mindannyiunk elleni támadást. Elfogadhatatlan gyávaság ilyenkor egyes médiumok, például a CNN öncenzúrája.

2015. január 09. 10:51
Pápai Gábor

Én ezeknek nem vagyok hajlandó félni, ezután is azt akarom rajzolni/írni, amit gondolok. Most válik igazán aktuálissá Bibó: demokratának lenni annyit tesz, mint nem félni. Amíg azonban az öncenzúra csak gyávaság, az áldozathibáztatás aljasság is. Szégyellem, hogy vannak a magyar sajtóban olyan kollégák, akik ki sem hűlt áldozatok teteme fölött képesek arról cikkezni, hogy nem kéne »viszolyogtató« karikatúrákat közölni. Ezért fölajánlottam a megtámadott szerkesztőségnek a saját karikatúráimat felhasználásra.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2015. március 22. 21:12
Ez a Pápai - cigánynak rajzolja Orbánt - Gábor?
gary_cooper
2015. február 13. 22:26
Most már tényleg tisztázni kellene, hogy meddig terjedhet a vélemény- és sajtószabadság! S hogy mely szabadság megengedett, mely nem. S hogy kinek szabad és kinek nem. Nem értek egyet a fenti idióta írással.
Rockpapa
2015. január 17. 14:02
Ha már olyan bátor vagy,rajzoljál le már néhány cigányt amint éppen Mari néni tyúkólját ürítik ki nullára,vagy Mazsihisz vezetőt amint hordják szét az állami támogatást.
polnemkor
2015. január 17. 14:01
Pedig igen tanulságos tanulmányozni a munkásságát. Én 1990 óta követem. Most éppen rendszeresen cigánykarikatúraként ábrázolja Orbán Viktort a rohadt kis náci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!