A támadások csak erősítenek bennünket

2015. január 09. 11:11

Korábban is történtek kísérletek a HírTV tönkretételére, de a szocik jobban mérték fel az erőviszonyokat, és nem vállalkoztak a lehetetlenre. Interjú.

2015. január 09. 11:11
Szikszai Péter

Tartanak attól, hogy nézőik bizonyos hányada átpártolhat az M1-hez?

Ez természetes folyamat. Ha van választék, a nézők dönthetnek, melyik tévé tudósításai érdekli őket jobban, a belemenős, eseményközeli, hiteles beszámolók, vagy a termelési riportok. Tehát azon leszünk, hogy ne pártoljanak el a nézők.

Kívánják-e megerősíteni, hogy az induló adótól már megkeresték a Hír Tv több munkatársát, erősítendő a közmédia csapatát?

Nem zárom ki, hogy volt ilyen, de nem tudok róla, hogy az MTVA ajánlatokkal bombázná a munkatársaimat. Összeszokott, profi csapat vagyunk, szeretünk szabadon dolgozni, élvezzük a pörgést, és azt, hogy elsők vagyunk a hírszolgáltatásban. A HírTV szerkesztői és technikai vezetése 10 éve dolgozik együtt, ha távoznak is tőlünk a jövőben néhányan, a keménymag akkor is együtt marad. Korábban is történtek kísérletek a HírTV tönkretételére, de a szocik jobban mérték fel az erőviszonyokat, és nem vállalkoztak a lehetetlenre, mert rájöttek, hogy a támadások csak erősítenek bennünket. Most is ez történik. A reklámadó, az állami hirdetések elvonása, és a konkurenciaharcra kényszerítés ellenére, tesszük azt, ami egy jobboldali tévé dolga. Még akkor is, ha most épp egy jobboldali kormány nem szeret bennünket.”

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2015. január 28. 00:37
2014-ben, még az év vége előtt a kormány egyes önkormányzatok számára rendkívüli karácsonyi ajándékot adott, összesen több mint 18,4 milliárd forintot osztott szét közöttük. A legtöbben 10 és 100 millió forint közötti összeget kaptak, de néhány 1 milliárd forint fölötti átcsoportosítás is az „egyes önkormányzatok feladatainak ellátására”. Azt is érdemes megnézni, hogy minek a terhére osztották szét a pénzt, vagyis honnan vonták el: például a szociális és gyermekétkeztetési feladatoktól, a szociális és gyermekvédelmi ágazati pótléktól, a vis maior támogatástól vagy az átmeneti ivóvízellátás biztosításával kapcsolatos költségek finanszírozásától. http://civilhetes.net/belfold/karacsonyi-ajandek-a-kormanytol-nezze-meg-az-on-telepulese-kapott-e
Pinter68
2015. január 15. 14:47
Nem bal- és jobboldalról beszélek. Hanem kormánypárti vagy ellenzéki. Jobboldalról is lehet valaki ellenzék egy magát jobboldalinak valló kormánnyal szemben is, de azt gondoltam, ezt nem kell magyarázni.
heep
2015. január 14. 19:25
Gratula. Tipikus példáját adtad Antigonénak a van sapkája, nincs sapkája effektusnak. Mindegy mit ír, te a nickre válaszolsz, nem az írására. http://tinyurl.hu/Jpno/
Locassen
2015. január 14. 19:24
azért ez nem kicsit szürreális, a Hír TV-s fejes a Népszavás újságírónak ad interjút. Lehet, hogy én vagyok túl képzelgős, de (a korábbi hírmorzsákból kiindulva) a két figurát kicsit úgy képzelem mint két kesztyűbábot, az egyik Simicska jobb kezén, a másik meg a balon:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!