Gajdics Ottó távozik

2015. február 06. 16:21

Gajdics Ottó elhagyta a szerkesztőség épületét, de nem akart nyilatkozni a 444-nek a hirtelen felmondásáról.

2015. február 06. 16:21

A 444 úgy tudja, korábban Szerető Szabolcs is távozott. Simicska Lajos eközben állítása szerint a szerkesztőségbe tart, hogy mindenkit kirúgjon.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2015. április 27. 02:28
Öszödön nem volt egyetlen gerinces ember se! Pedig lehetett volna, itt a példa!
Paul Légère
2015. március 12. 13:54
Nagy a verseny, de talán ő a legbutább a jobber nyaloncok között.
ceres
2015. február 11. 00:22
A BALOLDAL MINDEN HELYZETBEN A LEHETŐ LEGHÜLYÉBB TUD LENNI. Tóbiás bejelentette: azt támogatják, hogy a tehetős médiatulajok egyáltalán ne fizessenek reklámadót. Még annyit sem mint amennyit Ausztriában kell fizetni. Ez A BALOLDAL adópolitikai elgondolása . Tehát ez a förtelem milliárdos a baloldal szerint ne fizessen reklámadót.Beleszerettek.Egy új Szanyit látnak benne.Tóbiás elvtárs pezsgőt bontott.
ceres
2015. február 08. 14:41
Maga a stílus mutatja, hogy ez az ember őrült.EGÉSZ DÉLUTÁN EGY BIZONYOS KIFEJEZÉST ISMÉTELGET.Most is előadta egy újabb interjúban . Egy enyhítő körülmény lenne, ha kiderülne , hogy valakik bedrogozták.Nincs családja ennek a szerencsétlennek?Ilyen állapotban újságírók elé engedni, egyszerűen elképesztő. Le kellene állítani, orvoshoz vinni, benyugtatózni, vagy legalább ellenőrizni, hogy nincs-e valamilyen drog hatása alatt.Beszámíthatatlan. Az erkölcstelen baloldal pedig udvarol neki. Egy ilyen beteg embernek. Jellemző.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!