Simicska: Dzsungelharcos vagyok

2015. február 06. 19:20

Az RTL Híradónak Simicska Lajos elmondta: ő egy dzsungelharcos, aki egész életében háborúzott, és érti, hogy miért mondott le a médiabirodalmának vezetése.

2015. február 06. 19:20

Hosszú évekig senkinek nem nyilatkozott, és nem mutatkozott nyilvános eseményen Simicska Lajos, most azonban több médiumnak is nyilatkozott a reklámadóról, valamint arról, hogy a médiabirodalmának vezetői felmondtak neki péntek délben. Simicska szerint totális médiaháború jöhet, és reklámadó a magyar médiapiac feletti befolyásról szól. A médiabirodalom tulajdonosa a legnagyobb bajnak a teljes bizonytalanságot nevezte.

Simicska az RTL Híradónak úgy kommentálta a felmondásokat, hogy váratlanul érte őt. „Nem tudtam róla, árulásként kezelem, de meg fogom oldani a helyzetet. Bemegyek, mindenkit kibaszok, és mindenkit kivágok. Kicserélem, és holnapra új menedzsmenttel megy minden.” Simicska hozzátette: „én egy dzsungelharcos vagyok. Egész életemben háborúztam, ezt a háborút is meg fogom vívni. Én értem honnan működik, értem hogy miért van ez meg hogyan van. Nem számítottam rá.”

A DK szerint egy maffiakormányon belüli leszámolás zajlik most.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2015. február 11. 12:48
Irigykednek, hogy Viktor még ezt is jobban csinálja, mint tette ezt a Böszme.
kamasuka
2015. február 11. 12:48
"A DK szerint egy maffiakormányon belüli leszámolás zajlik most." Kósa mást mond erről, Zsóti!
cutcopy
2015. február 11. 12:48
És akkor most Simicska lesz a közös ellenzéki miniszterelnök jelölt..? )
Greffiti
2015. február 11. 12:48
A DK szerint egy maffiakormányon belüli leszámolás zajlik most. Mondja ezt az ország legnagyobb, leghülyébb maffiózója:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!