Szaniszló: A Mag népe, a magyar, mágusok ivadéka

2015. február 14. 17:22

Az osztrákok csúfos vereséget mértek az ördögi hatalomra, de ez mind semmi, mert a földönkívüliek a Mag népével fogják először felvenni a kapcsolatot. Nem csoda.

2015. február 14. 17:22

Emberség, szeretet, magyarság – elválaszthatatlan fogalmak. A Mag népe, a magyar, mágusok ivadéka elülteti a magot, hogy teremjen a föld” – egy hosszas, madarakról szóló példázat után ezekkel a szavakkal köszöntette nézőit Vancouvertől Tokióig, Graztól Bécsig Szaniszló Ferenc. Ezután áttért Vanga, a vak bolgár jós egyik jóslatának ismertetésére, mely szerint a 2115-ben űrből érkező látogatók először a magyarokkal fogják felvenni a kapcsolatot. Szaniszló Ferenc sci-fi filmek ,regények és idézetek citálásával is bizonyította, hogy ennek van alapja. Ezek után megtudhatjuk, hogyan mértek az ördögi rendre mindeközben csúfos vereséget az osztrákok.

Összesen 593 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
firka
2015. február 16. 13:27
Mindenben eggyet ertek bioval! A 'regeny' eggy zsido armany! En peldaul nemis olvasok mast, csak mandis komenteket, mer mindemmast manipualnak a zsidok! A finugor is mar mekora hazuksag! Van egy csomo iras a neten angolul is, finul, is mind bizonyittya! Utanalehet nezni. Meg anyit tennek hoza, hogy a buzikat is jol meg rezgetnem! Szebbjovot!
BőröndÖdön
2015. február 16. 08:35
Komplett idióta,100%-os echotévés...
peti
2015. február 15. 15:13
A vén komcsi gazember Hofi (aki mellesleg nagyon tehetséges standupos volt) akkora űrt hagyott maga után, amit a Bödőcs-Kőhalmi duó se tud betölteni. 550+ komment Szaniszlónak, hát erről beszélek :)
ancilla
2015. február 15. 14:16
Kár érte, megbolondult szegény. Nem az első eset az ismeretségi körömben, aki ebbe a témába beleásva magát megbolondul. Csak az a fura, hogy ez az ember egy tévéműsorban megnyilatkozhat. Ja, hogy nincs már OPNI... de talán kényszerzubbonyt még lehet kapni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!