Betiltották Juhász Péter Orbán háza előtt tervezett tüntetését

2015. április 25. 11:21

Betiltotta a rendőrség azt a tüntetést, amit Juhász Péter az Együtt politikusa tervezett Orbán Viktor miniszterelnök háza elé keddre. A rendőrség arra hivatkozva hozta meg a döntését, hogy a Cinege utca lakóövezetnek minősül. Juhász Péter ezért lemondja a keddi demonstrációt – írja Facebook oldalán.

2015. április 25. 11:21

„Mégis betiltotta a rendőrség az Orbán háza előtti tüntetést” – írja Facebook oldalán Juhász Péter. Az Együtt politikusa keddre szervezett egy rendezvényt a miniszterelnök háza elé. A terv az volt, hogy egy sajtótájékoztató keretében leveleket dobnak Orbánék postaládájába. A politikus arra akarta megkérni Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy váltsa le Rogán Antalt a frakció éléről a belvárosi ingatlanbotrány miatt. 

Arra hivatkozva hozták meg a döntést, hogy a Cinege utca lakóövezetnek minősül, ezért ott nem lehet demonstrálni. Juhász Péter bejelentésében az szerepelt, hogy sajtótájékoztatót tart, és levelet dob be a miniszerelnök postaládájába. „Ez zavarná a miniszterelnök úr méltóságát és akadályozná a környezetében élőket szabad mozgásukban, veszélyt jelentene a gyerekek fejlődésére, és sérülne a magánélete” – írja Juhász Péter, aki a keddi demonstrációt lemondja. 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. április 26. 14:18
Juhász a tüntikből él? Ha nem, akkor miből?
VerdbenekhyKeményFarkas
2015. április 26. 10:31
Világos és érthető! Egy demokratikus rendszerben nem zavarhatnak pihenésében egy keményen dolgozó kis embert! Menjenek Gyurcsány háza elé! Nála szabad. Mindig is szabad volt!
székely
2015. április 26. 08:59
Csúnya Gyurcsány hívők ! Nem tudják, hogy a Kárpát medence géniuszát, hazánk vezénylő tábornokát a baltás pávatáncost Madách szavaival "Hódolat illeti nem bírálat "
Fakutya Vigyora
2015. április 26. 00:07
http://mno.hu/data/cikk/1/11/29/18/cikk_1112918/milla.jpg Ez is biboldó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!