Fidesz: Pad Gyurcsány embere, Rig vállalhatatlan náci, csak Fenyvesi jó

2015. április 11. 12:10

A Fidesz szóvivője a szocialista Pad Ferencet Gyurcsány Ferenc emberének nevezte, a jobbikos Rig Lajost pedig vállalhatatlan nácinak. A tapolcai időközi választás előtti napon teljesen felpörgött a kormánypárt kampánygépezete.

2015. április 11. 12:10

Fenyvesi Zoltánnak, a Fidesz-KDNP tapolcai országgyűlési képviselőjelöltjének személye garancia arra, hogy minden fejlesztés és a munkahelyteremtés is folytatódni fog a térségben, mondta Dódity Gabriella, a Fidesz szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján. Fenyvesi Zoltán bebizonyította, hogy képes érdemben képviselni a tapolcai térségben élők érdekeit, hangsúlyozta a szóvivő, aki szerint a „szélsőjobb és a szélsőbal jelöltjei” alkalmatlanok erre. Úgy fogalmazott: a Jobbik jelöltje, Rig Lajos egy vállalhatatlan náci, akinek nézetei szinte lehetetlenné teszik a vele való együttműködést, és képtelen lenne bármit is elintézni az ott élőknek.

Rig Lajos a tapolcai kórházzal kampányolt - folytatta Dódity Gabriella -, ugyanakkor egyetlen kérdést, javaslatot sem fogalmazott meg a minisztérium felé. A Jobbik az üres szavak és ígéretek pártja, mondta a Fidesz szóvivője. Az MSZP és a DK jelöltjét, Pad Ferencet álszent baloldalinak nevezte, aki azt mondja, hogy a munkásokért dolgozik, miközben pont hogy belőlük él, csak a saját zsebét tömi, azon kívül mással nem foglalkozik, így a szóvivő. Dódity Gabriella szerint Pad Ferenc összebútorozott Gyurcsány Ferenccel is, sőt szerinte még az is kiderült, hogy Pad valójában Gyurcsány embere, és ha megválasztják, a DK elnöke csak hatalmi ambícióit fogja képviselni.

A kormánypárt szóvivője úgy látja, egyértelmű, hogy aki a vasárnapi időközi választáson Pad Ferencre szavaz, az nem másra, mint Gyurcsány Ferencre adja le a voksát. Összegzése szerint a vasárnapi szavazás arról szól, hogy jobbá tegyék az Ajkán, Sümegen és Tapolcán élők életét, hogy olyan ember képviselje őket az Országgyűlésben, aki képes érdemben tenni értük, „nem pedig csak a száját jártatja, mint Rig Lajos, vagy pedig csak a saját zsebét tömi, mint Pad Ferenc”.

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2015. április 13. 09:03
Na az ilyen fideszes nyilatkozatok miatt IS lesz egyre népszerűbb a Jobbik. Tetszettek volna az utóbbi időben jobban kormanyozni és kevesebbet lopni!
egyetmondok
2015. április 12. 15:06
A Fidesz szellemi leépülése kezd kiteljesedni. Tarlós úr a Fidesz főpolgármestere pár éve szépen kifejtette,hogy a Jobbik ugyanazon az úton haladna,mint a Fidesz,csak kissé túl gyors tempóban...,ma meg már nácik; Gyurcsány meg egyszerre a neoliberális szabadpiaci kapitalizmus bősz híve és szélsőbaloldali kommunista. Akad még,aki ekkora marhaságokat komolyan elhisz?
Tündér_Lala
2015. április 12. 12:53
A politikai rivális lenácizása visszataszító. Mondom ezt fideszesként. Nem lehet szemzgetni. Ha Romániai viszonyok annyira tetszenek (közalkalmazotti bércsökkentés, nyugdíj csökkentés, elbocsátások) akkor át lehet települni, vagy esetleg mégsem olyan vonzóak az ottani állapotok ?.
wartog
2015. április 12. 07:46
már megint ez a nácizás.Megérne egy próbapert a bíróságon( persze nem a "független" Magyar bíróságon) ez az aljas és degradáló ám értelmetlen és érthetetlen jelző.A Náci nemzetit jelent, tehát ha a fidesz nem nemzeti akkor micsoda? Internacionalista= internaci azaz kommunista azaz semmiképp nem Magyar érdekű.Ércsük ugggye?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!