Fidesz: Rig vállalhatatlan náci, Pad Gyurcsány embere

2015. április 12. 12:29

Dódity Gabriella sajtótájékoztatóján kijelentette: Pad Ferenc összebútorozott Gyurcsány Ferenccel, Rig Lajos pedig szalonképtelen nyilas.

2015. április 12. 12:29

A fideszes Dódity Gabriella tegnapi sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje az egyetlen, aki bizonyította, hogy képes hatékonyan tenni a Veszprém megyei 3-as számú választókerület lakóiért, és személye garancia a fejlesztések folytatására.

A szélsőjobb és a szélsőbal erre alkalmatlanok” – mondta. Rig Lajosról, a Jobbik jelöltjéről úgy vélekedett, hogy ő egy szalonképtelen nyilas, egy vállalhatatlan náci, aki képtelen lenne bármit is elintézni, pártja pedig az üres szavak és ígéretek pártja. Pad Ferencről azt gondolja, álszent baloldali, aki csak a saját zsebét tömi, és Gyurcsány embere.

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2015. április 13. 10:44
Meghallgattam mindhárom jelölt eredmény utáni nyilatkozatát. Pad nagyon nem tetszett. Fenyvesi korrekt volt. Vona nem tetszett, sohasem tetszik. Kicsit erős volt az ellenfél Fidesz megbélyegzése. Rig nagy, de kellemes csalódás volt. Nagyon jól beszél, remek tempóban, amit mondott, az korrekt volt, szerény, szimpatikus, hallhatólag nagyon szeretik a körzetében. A végzettség hiánya nem szól mellette. Viszont vannak kiemelkedően tehetségesnek születő emberek, akiknél ez nem sokat számít, de fog ez még kellemetlen perceket szerezni, mert ezen a pályán a továbbiakban a végzettség hiánya még nagy hátrány is lehet. Ismertem középfokú végzettséggel rendelkező két embert, az egyik milliárdos gépészeti vállalkozó lett, kizárólag az esze, SZAKMAI kiválósága révén, a másiknak mindenfajta hivatalos előképzettség nélkül összehozott két olyan saját tervezésű, kivitelezésű családi házát láttam, h. leesett az állam. Nyilván mindkettő magánúton képes volt a szükséges ismeretek, tudás megszerzésére. Van ilyen, bár kétségtelenül ritka.
Tintamin
2015. április 13. 10:21
Hát ezt meg honnan szedték elő?? Remek szöveget írtak neki Árpiék...
bergendi11
2015. április 13. 10:15
" nix ugri-bugri"
Quet
2015. április 13. 09:55
Szegényke! Tapintható a lámpaláza, majd összefossa magát a szituációtól. Érdekes megfigyelni még azt, hogy abban a pillanatban kezd magára és stílusára rátalálni, és átmenetileg feloldódni, amint elkezdheti szapulni a többi oldal képviselőjét. Ez egyébként amúgy is jellegzetes jelenség, és ezen dolgozni kéne, mert nagyon ciki és gáz, hogy a saját mondanivalóját valaki képtelen elmondani, csak tagadásokban, elutasításokban képes magát definiálni. Ezt pedig pont a kormányoldal szokta az ellenzék szemére hányni (Orbán takarodj,.... és azután?( A szöveg pedig annyira primitív, hogy ezek a szemét gecik tényleg megérdemlik, hogy a politika pudvás szemétdombjára kerüljenek, úgy 500 évre. Kedves Dódity Gabriella! Tanulj meg beszélni nyilvánosság előtt, mert ez a szakma, amit választottál, erről is szól! Ha nem tudsz beszélni, húzzál vissza a szoliszalonba, ahonnan szalajtottak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!