Rekordméretű kommunikációs közbeszerzést írt ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

2015. április 27. 12:03

Eddig úgy lehetett tudni, hogy május elején írja ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal a huszonöt milliárd forint keretösszegű nyílt tendert, de a felhívás megjelent a Tenders Electronic Daily-n. A nyolc feladatkör ellátására szigorú feltételek mellett jelentkezhetnek az indulók.

2015. április 27. 12:03

Huszonöt milliárd forint keretösszegű kommunikációs közbeszerzését írt ki a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKH) – írja a kreatív.hu Eddig úgy lehetett tudni, hogy május elején írja ki a kommunikációs közbeszerzéseket központosító állami szerv, az NKH a huszonöt milliárd forint keretösszegű nyílt tendert, de a Tenders Electronic Daily-n megjelent a felhívás.

Szigorú feltételek mellett jelentkezhetnek csak az indulók. A jelentkezőknek az elmúlt három évben minimum összesen egy milliárdos árbevétellel kellett rendelkezenie kommunikációs feladatokból és egynél több évben nem lehetett veszteséges. A három évnél fiatalabb cégeknek is összesen egy milliárdos forgalmat kell felmutatniuk. Az indulóknak rendelkezniük kell ötven millió forintos, tizenkét hónapra szóló kommunikációs feladatokra szóló szakmai felelősségbiztosítással. (Részletesebben kreativ.hu-n)

Az NKH nyolc alapfeladatra keres ügynökségeket

1. kutatási feladatok: kvalitatív és kvantitatív kutatások teljes körű tervezése, lebonyolítása, elemzése, kiértékelése, menedzselése.

2. stratégiai tervezés és tanácsadás: éves és ad hoc kommunikációs stratégia tervezése, kidolgozása; folyamatos marketing és kommunikációs tanácsadás.

3. grafikai tervezés: arculattervezés, csomagolásfejlesztés, kiadványtervezés és- szerkesztés; reklámkampányok tervezése és teljes körű kampánymenedzsment lebonyolítása; offline és online kommunikációs eszközök kidolgozása.

4. integrált reklámügynökségi szolgáltatások: kreatív tervek és koncepciós kidolgozása; integrált kommunikációs feladatok ellátása jelenlegi és jövőbeni kommunikációs eszköz kidolgozása.

5. PR-ügynökségi szolgáltatások: kormányzati kommunikációs feladatok teljes körű kialakítása, amelybe a beszédírás nem tartozik bele; PR-stratégia, média- és kommunikációs tevékenységek tervezése, lebonyolítása, sajtótájékoztatók, edukációs programok, kríziskommunikációs programok.

6. online kommunikációs és közösségi média szolgáltatások: online kommunikációs stratégia kidolgozása, lebonyolítása; teljes körű kampánymenedzsment, amelybe tartoznak különféle banner-kampányok, applikáció-fejlesztések, márka és tartalom fejlesztések, webanalitika.

7. gyártás: valamennyi kommunikációs tevékenységhet kapcsolódó gyártási feladatok, de kiemelten a film- és videóanyag gyártása, nyomtatási anyagok és nyomdai tevékenységek, fotózás, illetve a promóciós eszközök gyártása és az installációk legyártása.

8. médiatervetés és- vásárlás: teljes körű médiatervezés és vásárlás.

Az NKH vezetője, Nobilis Márton múltheti nyilatkozata szerint az a terv, hogy három ügynökséggel dolgozna majd együtt a hivatal és ez a három ügynökség minden további belső tenderen együtt versenyezne a feladatokért – olvasható a kreativ.hu-n.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. április 27. 18:42
Itt az etetés ideje. Fityesz-birkák vályúhoz!
kuwiq
2015. április 27. 18:27
Miért bántja szegény asszonyt? Példásan feltárta, hogy amíg a Fazekas leváltása a népszagában valóságos vadkacsa, addig a napigazdiban... mi is? Korrekt kormányzati körökből származó hiteles információ, amit maguk a simicskaölők hoztak nyilvánosságra.
gudmen
2015. április 27. 18:27
hozzácsapjuk a propaganda TV 80 milliárdját...erös 100-as milliárdbol...a végén még nem jit stadionra..na akkor törne ki a parasztlázadás..de a vezir beoszto...majd megoldja..
Julismama2
2015. április 27. 18:02
A sok hozzáértő mind hozzászólt! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!