Szaniszló: Távvezérelték a Germanwings-pilótát

2015. április 15. 15:28

Szaniszló Ferenc megfejtette a Germanwings-gép katasztrófája körüli furcsaságokat. HAARP-rendszer, lézerkísérlet, UFO-k: nagy a választék.

2015. április 15. 15:28

Nem történhet olyan katasztrófa, világesemény, ami elkerülné Szaniszló Ferenc főmegfejtő figyelmét. A maláj gép, a szarajevói merénylet, az ukrán válság után a Germanwings repülőgépének lezuhanása került terítékre a Világ-panorámában, Hódoscsépánytól Sajóvárkonyig.

Szaniszló szerint:

  • a gépet felrobbantották,
  • a német pilótát az amerikaiak a HAARP-rendszeren keresztül távirányították,
  • esetleg amerikai lézerfegyver-kísérlet történt,
  • felsőbbrendű lények, UFO-k állnak a tragédia mögött.

Tessék választani!

Összesen 249 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2015. április 16. 14:59
HAHAHAHAHa! Ez megint szánalmasra sikeredett... Én gyűlöletzsák? Olvasd vissza magad... Ketrecbe veled!
Rudy
2015. április 16. 10:07
Szomorú és elkeserítő, hogy esztelen, részvétlen módon rohanunk, a számunkra fontosnak vélt SEMMI felé! Az idő múlásának tudata, devalválja és felülírja igazságérzetünk elemi megnyilvánulását is. A tények vizsgálata érdektelenné válik, mert IDŐT követelne, így hát beérjük egyszerű, felületes, már-már primitív magyarázatokkal, csak ne kelljen ráfordítani a drága időt! Mikor a pénztár előtt kígyózó sorban, valakinek ellopják a tárcáját, ám a ceh, alig párszáz forintot kóstál - s bár a tolvaj még elfogható, azt futni hagyva – inkább felajánljuk sajátunkból, csak „haladjon a sor!” És az egész világ média-hírgyártó rendszere e felismerés tudatában ontja ránk szánalmasan pusztító manipuláció áradatát. Mi meg - jobb híján - két pofára kajáljuk azokat, csak legyünk túl rajta, haladjon a sor! Szaniszló megállítana. Felveti, hogy kapjuk el a tolvajt, de erre nincs IDŐNK! Miért is volna? hajszoljuk a SEMMIT és birkaként fogadjuk az ordas hazugságokat, mert így kényelmesebb! Hogy gondolkozzunk, Jaj, Isten őrizz..! Úgy nem halad a sor!
Senye Péter
2015. április 16. 08:44
Sokszor a legegyszerűbb magyarázat lehet a helytálló. Ebben az esetben pedig az, hogy a megnövekedett légi forgalom miatti pilóta 'hiány' akaratlanul is az orvosi vizsgálatok szigorúságának enyhítésére vezetett.
toyoda
2015. április 16. 07:20
Akkor' kb. Szaniszló mégis ezt mondja: 1, Ezek gyanús esetek (lehet sorolni). 2, Sokszor nem egyértelmű a hivatalos magyarázat -9/11 3, Belekevernek hazugságokat -mint az ügynöklista. 4, A nép ezáltal érdektelen lesz -közömbös és elfordul 5, Ekkor jönnek a Harrapok, Brevikek, biorobotok stb. 6, És feldolgozatlan lesz az ügy/eset.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!