Totális háború: Simicska kiszállt a felcsúti fociból

2015. április 16. 09:46

Eltűntek Simicska Lajos és Demján Sándor érdekeltségei a felcsúti futballcsapat támogatói közül – írja a Figyelő. Februárban még a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt. is a támogatók között volt, mostanra azonban kikerültek a szponzorok közül, csak úgy, mint a Demjén-féle Trigránit, a Coca-Cola, a BÁV Zrt. és az FGSZ.

2015. április 16. 09:46

Februárban még a támogatók között szerepeltek, mostanra azonban nem tüntetik fel a szponzorok között Simicska Lajos érdekeltségeit a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján – írja a Figyelő. A Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt. mellett mások is távoztak: így példáu la Demján Sándor érdekeltségébe tartozó Trigránit, a Coca-Cola, és a BÁV Zrt. sem szponzorálja tovább az Orbán Viktor miniszterelnök által alapított felcsúti akadémiát.

A Figyelő cikke szerint a lista sorrendje is átalakult: a lista elején eddig a Mol és az OTP állt, most azonban a Mészáros és Mészáros Kft. vezeti a listát. Továbbra is „kitart” a focicsapat mellett például a Duna Aszfalt, a CBA, illetve Búzakalász 66 Felcsút Kft. is.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2015. április 16. 14:14
Ha Simlicska és tsai a Jobbik szekerét fogják tolni, a Fidesz felkötheti a gatyáját-:)
doncamillo
2015. április 16. 13:39
Jobb is, hogy kiszállt. Előbb kellett volna. Most Lajoskának felment a vérnyomása, mert leálíltották a zsíros sztrádaépítését (is). Az M1 pedig ragyogó műsoraival sorra lenyomja az egykor színvonalas Hírtévét, aminek a béka segge alatt van mára a nézettsége.
brekker
2015. április 16. 12:30
http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2014 Végignézve az árakat, és a befogadóképességhez viszonyított arányukat, Közép-Európa vagy borzasztó versenyképes, vagy borzasztó szegény.
brekker
2015. április 16. 12:22
A stadionok szükségesek voltak, és férőhelyre vetítve a legolcsóbbak 2014-ben. http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2014 Az alcsútit meg fogjuk fel úgy, mint egy Makovecz-emlékművet, ami szerencsére nem a Gellérthegy tetejére épült. (Egyébként igen jó kis posztmodern stadiont lehetne építeni a Gellérthegy tetejére. Olyasmi lenne, mint egy fára épített lakás)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!