Lokál néven megjelent Habonyék ingyenes újságja

2015. május 28. 10:53

Politikát csak elvétve, celebhíreket viszont annál inkább találni a Lokál nevű ingyenes lapban, melyet a részben Habony Árpád tulajdonában álló Modern Media Group Zrt. ad ki.

2015. május 28. 10:53

Főleg celebekről és már hírességekről – például az RTL Klub híradósairól – szóló cikkekkel van tele Habony Árpád cége, a Modern Media Group által kiadott új ingyenes újság, politikusok közül csak Kocsis Máté szerepel benne, ő is csak azért, mert befogadná a Franciaországban bontásra ítélt II. János Pál-szobrot.

Ezen kívül politikai témájú cikk csak a halálbüntetésről szóló pro és kontra írás található a lapban, és kormánypropagandának is maximum az állítható be, hogy az újságban Magyarország lett a hét nyertese, amiért valószínűleg hamarosan felminősíti majd a Fitch Ratings – írja a 444, ahol fotók is vannak az új, ingyenes Habony-féle hetilapról.

A Lokálnak amúgy online felülete is van, ami a lokal.hu-n érhető el.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anti Komcsi
2016. október 15. 19:19
Kiváló ötlet. A nép szereti az ingyen dolgokat.
Anti Komcsi
2016. október 15. 19:19
Honnan veszed, hogy közpénzből adják ki? Linkeld már be a bizonyítékot... Ne magadból indulj ki bolsi országzüllesztő tolvaj!
blicc
2016. június 13. 20:43
Talán ha egybeírnád az 'alulművelt' és elmeroggyant' szavakat, tán te sem lennél egyik sem, kukkantó testvér.
választópolgár
2015. június 12. 18:18
Emlékszem annak idején a Kacsa nevű sajtóorgánum címlapján hatalmas betűkkel a címlap: Torgyánt megtalálta egy hatalmas állat. Kiváncsiságból belelapoztam, a történet az volt, hogy megcsípte egy lódarázs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!