Rogán lehet Orbán politikai kabinetfőnöke

2015. május 11. 10:10

A Népszabadság értesülései szerint erősítené a „népközeli” politikai kormányzást Orbán Viktor, ennek érdekében pedig azt szeretné, ha Rogán Antal lenne a politikai kabinetfőnöke.

2015. május 11. 10:10

A csökkenő népszerűség miatt erősítené a „népközeli” politikai kormányzást Orbán Viktor, ennek érdekében pedig azt szeretné, ha Rogán Antal lenne a politikai kabinetfőnöke. Erről Orbán már a Fidesz elnökségének is beszélt – tudta meg a Népszabadság. A lap szerint Rogán „kvázi” miniszterelnöki kabinetfőnök lesz, viszont megtartaná a parlament gazdasági bizottságának elnöki posztját, és a Fidesz őszi kongresszusáig maradna frakcióvezető is. Ősztől viszont hivatalosan is Orbán Viktor politikai kabinetfőnöke lesz.

A Népszabadság szerint Rogán tisztsége nem csak formális poszt lenne, hanem elképzelhető, hogy a jelenleg Lázár János alá tartozó, évi 40 milliárdos költségvetéssel rendelkező Nemzeti Kommunikációs Hivatal is hozzá kerülne.

A lap forrásai egyébként azt sem zárták ki, hogy Rogán Antal a Fideszen belül is fontos pozíciót kaphat: talán éppen a posztról távozó Lázár János helyett a párt alelnöke lehet.

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brókerkormány
2015. május 11. 23:19
Viz Elek Szegény tóninak nevét kellene változtatnia,mert ezzel a névvel egy magára valamit is adó rablóbandában is feltünést keltene! Ezen felsírtam:) Óriási poén Ali baba se venné fel rogánt 41.-ik rablónak, annyira aljas a tóni
nimfak
2015. május 11. 18:31
Rogán tehetséges, munkabíró politikus. Csak egy napját próbáljátok leutánozni.Ezt az ócska szöveget a lakóparkkal meg a táskával stb. hagyjátok meg Koszovónak.
Viz Elek
2015. május 11. 17:13
Szegény tóninak nevét kellene változtatnia,mert ezzel a névvel egy magára valamit is adó rablóbandában is feltünést keltene! De csak a fidesz!Folytatjuk!
Tintamin
2015. május 11. 16:39
Ez a seggnyaló kis tolvaj senkiházi pojáca a maga hetente növekvő alapterületű kéglijével meg a belvárosi panamájával lenne "népközeli"? Okádok menten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!