Nem parodizálja többé Mohamedet a Charlie Hebdo

2015. július 21. 10:33

Egy német lapban jelentette be a Charlie Hebdo főszerkesztője és tulajdonosa, Laurent Sourisseau, hogy a lapban nem rajzolnak többé Mohamed-karikatúrákat.

2015. július 21. 10:33

A német Sternnek adott interjújában jelentette be a januárban megtámadott Charlie Hebdo főszerkesztője, hogy a lap nem közöl többé Mohamed-karikatúrákat. Laurent Sourisseau szerint nem kifejezetten az iszlámmal volt problémájuk, bármelyik vallásban vannak hasonlóan támadható elemek. Elmondása szerint azért rajzoltak karikatúrákat Mohamedről, hogy megvédjék az elvet, miszerint bárki bármi rajzolhat.

Január hetedikén két iszlamista terrorista támadta meg a Charlie Hebdo francia szatirikus lap szerkesztőségét: a lap 12 munkatársát ölték meg. A támadást magára vállaló jemeni Al-Kaida később kijelentette, hogy a Mohamed-karikatúrák miatt támadtak a lapra.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chinasky
2015. december 31. 04:31
ostoba mandis fidióták.:D
Csigorin
2015. december 31. 04:29
"megvédjék az elvet, miszerint bárki bármi rajzolhat." na csak probalj meg egy holokausztparodiat rajzolni, mindjart megtudod mi merre hany meter.
MOPO3OB
2015. szeptember 09. 17:09
Győzött az Al-Kaida!
Apáczai
2015. augusztus 03. 22:36
Mennyivel okosabb lett volna eddig sem gyalázni a muszlim vallást. Mennyivel okosabb lett volna nem provokálni a muszlim társadalmat. De ezeknek bele kell verni az orrát a bűneikbe, mint a szaros macskáét, mert különben nem értenek a szép szóból, erkölcsiségük meg nulla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!