Rogán szomszédjának cége csinálja az újabb kormánykampányt is

2015. július 21. 20:31

A bevándorlós után a reformokat dicsérő 600 milliós kampányt is a HG Media intézheti. De a cég nem nyílt közbeszerzésen nyerte el a megbízást, hanem tárgyalásos úton kapta meg.

2015. július 21. 20:31

A 300 millió forintos bevándorlós kampány után az újabb, a kormányzati reformokat dicsérő 600 milliós kampányt is a Csetényi Csaba érdekeltségébe tartozó HG Media intézheti. A megbízást azonban nem nyílt közbeszerzésen, hanem tárgyalásos úton nyerte el. Utóbbira a jogszabályok szerint akkor van lehetőség „ha előre nem látható okból előállt rendkívüli sürgősség miatt a nyílt eljárásra előírt határidők nem lennének betarthatóak”.

Csetényi egyébként egy lakóparkban él Rogán Antallal és Varga Mihállyal, testvérével együtt pedig összesen 9 dohánybolt-koncessziót nyertek el a Belvárosban.  

Az üzletember cége, a HG Media révén utasította vissza a vádakat. A cég azt közölte, hogy a szomszédság, mint „vád” hamis színben tünteti fel Csetényi Csabát, a lakóparkban egyébként is legalább még 40 családnak van ingatlana. A befolyó pénz nagyrésze pedig nem is marad náluk, hanem azt médiatulajdonosoknak fizetik majd ki. 

Lázár János szerint sem azért nyert Csetényi, mert fideszesek szomszédja lenne; a sürgős, tárgyalásos eljárást pedig azzal indokolta, hogy sokkal jobbak a gazdasági számok, mint azt két-három évvel ezelőtt bárki is tervezni merte volta. Szerinte most van itt az ideje, hogy összefoglalják a munkájukat és tájékoztassák a választópolgárokat.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
krutyifix
2015. július 22. 12:22
élősködők, azaz tetvek amúgy hol a plafon pofátlanságban? teljesen sansztalan azt várnom, hogy megszabaduljon ezektől a vállalhatatlan újgazdag-mutyibáróktól a Fidesz? tónika, janika, guccika... csinálhatnának politikát, kaptak felhatalmazást, de azokat tolják frontvonalba akiknek 2 méterrel nagyobb kibaszott medence számít
Tintamin
2015. július 22. 11:49
A NER számokban: http://444.hu/2015/07/22/7-abra-amibol-teljesen-nyilvanvalova-valik-hogy-miert-csoro-a-magyar/ Kiábándítóan szarok vagyunk Viktornak köszönhetően. Ez KSH, nem 444, mielőtt beindulna az agyhalott libsibolsizás....
kukagyerek
2015. július 22. 09:52
A narancs-barmok meg boldogok és ezért megállították a fidesz népszerűség vesztését. Hogy lehetnek ezek ilyen tingli-tanli senkik? Egyik nap elpártol, a másik nap visszapártol, aztán megint el, majd megint vissza.... Narancsos jellem, narancsos gerinc....-!
fogd a pénzt és kuss
2015. július 22. 08:04
korrupció
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!