Soroksáron lesz a harmadik magyarországi IKEA

2015. augusztus 10. 11:35

Már lezárult a telek tulajdonjogával kapcsolatos jogi eljárás, megvan az összes építési engedély, és már a régészeti kutatások második szakasza következik azon a soroksári területen, ahol a tervek szerint felépül majd Magyarország harmadik IKEA áruháza.

2015. augusztus 10. 11:35

A XXIII. kerületben, Soroksáron nyílhat meg Magyarország harmadik IKEA áruháza, erről a lakberendezési vállalat tájékoztatta az mfor.hu-t. Hogy az áruház nyitása mikorra várható, az majd az építkezést előkészítő munkálatokat követően derül ki.

Mint a közleményből kiderül: már lezárult a telek tulajdonjogával kapcsolatos jogi eljárás, megvan az összes építési engedély, így már ezek birtokában folytathatják az újabb IKEA áruház építésének előkészítését. A folytatásban a hatástanulmányokat készítik el, valamint megvizsgálják az építési területet. A régészeti kutatások első szakaszát már 2014 decemberében elkezdték, most következik a második szakasz.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
illesl
2015. augusztus 10. 21:26
Most akkor lehet plázát építeni, vagy sem?
MINDEN SÉMIT KIRAKNI EURÓPÁBÓL
2015. augusztus 10. 15:55
muszáj zöldmezős beruházásokkal rombolni a környezetet? nem volt egy barnamezős telek?
MINDEN SÉMIT KIRAKNI EURÓPÁBÓL
2015. augusztus 10. 15:55
muszáj zöldmezős beruházásokkal rombolni a környezetet? nem volt egy barnamezős telek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!