Vásárlói negyedét elvesztette a Magyar Nemzet

2015. augusztus 27. 16:15

Három hónap alatt vásárlói 13,4 százalékát, egy év alatt vásárlói majdnem negyedét veszítette el a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Magyar Nemzet a MATESZ legfrissebb, második negyedévre vonatkozó adatai szerint.

2015. augusztus 27. 16:15

Három hónap alatt 4450 vásárlót veszített el a Magyar Nemzet, ami 13,4 százalékos csökkenésnek felel meg, írja a MATESZ legfrissebb adatai alapján az mfor.hu. A Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség legfrissebb, második negyedévre vonatkozó adatai szerint naponta átlagosan 28 679 példányt értékesítenek a jobboldali napilapból.

Ha egyéves távlatban nézzük, még keményebb szám jön ki: a csökkenés 23,6 százalékos, tehát a lap vásárlóinak majdnem negyede elpártolt a Magyar Nemzettől.

Az mfor.hu a csökkenést a magánvásárlók elpártolásához köti, hiszen a nagyobb szervezetek az önkormányzatok egy évre fizetnek elő, ami még bőven azelőtt volt, hogy a lap tulajdonosa, Simicska Lajos többször is keresetlen szavakkal kritizálta Orbán Viktort.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2015. szeptember 12. 22:43
" amelyik nem ballib oszlopokon áll." :-)))))))))))))))) Puzsérral?! :-D Akár Tóta W-t is meghívhatta volna a lapjához. Tele van liberális firkásszal és gerinctelen, házatlan csigákkal.
doncamillo
2015. szeptember 11. 17:06
Szerintem a HírTv is nagyot bukott a dolgon: nem rúg labdába az M1-gyel szemben! Kiváló hír-tv lett belőle, érdekessé és izgalmassá tudta tenni magát a profi műsoraival. Szemben a HírTv-vel, ahol még a régi változatban is többségében rossz műsorokat adott.
krutyifix
2015. szeptember 10. 16:07
majd megerősödik, remélem nem csak szekértáboroból lehet Mo-n újságot írni
kurbitalis
2015. szeptember 10. 16:00
Ezen nincs mit csodálkozni. Azon kívül, hogy az újságírás legalja Puzsérral indítottak, összevissza hazudoznak, ferdítenek, telenyomják liberális szennyiratokkal a lapot, ráadásul ócska bulvár posztokkal tarkítják. Két gesztust tehetnek: 1. Töröljék a Magyar szót a címből. 2. Töröljék a Nemzet szót a címből. A többi maradhat. :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!