Dobálózás és könnygáz: így érkeztek meg az ultrák a stadionhoz

2015. szeptember 04. 20:13

Az Üllői úton vonulva, skandálva érkezett meg több száz ultra a Fradi-stadionhoz, ahol rohamrendőrök várták őket. A szurkolók hanggránátokat durrogtattak és üvegeket dobáltak a rendőrök felé, mire azok könnygázzal válaszoltak.

2015. szeptember 04. 20:13
Kiss Brigitta

Az ultrák – akik nem a stadionba, hanem a Népligetbe mentek meccset nézni, mert még mindig tiltakoznak az MLSZ jegyértékesítési rendszere ellen – először az MLSZ-t, majd később Romániát szidták, közben pedig a videón is jól láthatóan a rendőrök felé dobáltak flakonokat, sörösdobozokat és sörösüvegeket is. A hanggránátokat sem hanyagolták, végül a rendőrség megelégelte a dolgot, és könnygázt vetett be az ultrákkal szemben. A videó végén látható, ahogy egyre többen takarják el az arcukat. A Mandiner tudósítója is kapott belőle nem keveset.

A alábbi videó pedig már a könnygáz bevetése után készült.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bond, James Bond
2015. szeptember 06. 22:01
miért is kellene ezeket a vadbarmokat (mert jobb szó nincs ezekre) beengedni bármelyik focimeccsre? nem a meccs érdekli őket, hanem hogy csoportban vonulva (mint a barmok) "erősek" és "bátrak", rombolhatnak, balhézhatnak. anno M. Thatcher évekig hagyta a szénbányászokat sztrájkolni és a végén ő győzőtt - ezen a téren is ez kell: nézzék csak a TV-n a meccseket ezek, nem kellenek egyik stadionba sem. a végén vagy megunják és nem néznek több focit, vagy jön a "rettegett" vénaszkenner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!