Heti Válasz: Nem gáncsolt László Petra, pornóvállalkozó gyártott mémet belőle

2015. szeptember 23. 15:53

Nem gáncsolt, nem is gáncsolhatott László Petra, az N1TV volt operatőre a csütörtökön megjelenő Heti Válasz képei szerint. A tévés elleni kampányt a gáncsolás miatt – állítja a lap – egy korábban pornóoldalakkal foglalkozó médiahacker gerjesztette. A gáncsolási kísérlet mellett a szintén azon a napon meg is rúgott két migránst az operatőr.

2015. szeptember 23. 15:53

A csütörtöki Heti Válaszban megjelenő fotósorozat a lap ajánlója szerint egyértelműen kizárja, hogy László Petra, az N1TV azóta elbocsátott operatőre gáncsolt volna Röszkénél. Amikor az állítólag általa kigáncsolt szír férfi dőlni kezdett, az operatőr legalább egy méterre volt tőle, és épp a „bűnös” lábán támaszkodott. Bár az esés miatt valóban közelebb kerültek egymáshoz, a hátráló nőnek meg is emelkedett a lába, ám a férfit nem érhette el. Utóbbi nyilván nem is érzékelte, hogy bárki megakasztotta volna – hiszen nem a nővel, hanem a kézzel utána kapó rendőrrel kezdett perlekedni.

Korábban egy másik kameraállásból készült videót a Mandiner is leközölt: az alapján is kétséges volt, hogy sikeres volt-e a gáncsolási kísérlet.

A lap azt is bizonyítani fogja az ajánló szerint holnapi számában, hogy az N1TV volt operatőre elleni facebookos lincselést az a Györfi András gerjesztette, aki pornóoldalakkal, félrelépést segítő társkeresővel és Zuschlag János „reaktiválásával” tette le névjegyét az internetes piacon.

Itt az elhíresült videó: 

Itt egy másik kameraállásból:

Itt pedig a másik felvétel, ahol az operatőr viszont egyértelműen megrúg két fiatalkorú migránst:

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. szeptember 27. 17:10
Úgy szaporodnak a ballibsi "bajai videó"-k mint a legyek!!
Fakutya Vigyora
2015. szeptember 24. 00:59
Érdekes vállalkozásai vannak Székhelyi művész úr festőművész barátjának. http://gawebmediagroup.blog.hu/2015/07/31/top_15_indiai_pornoszineszno
haj rá
2015. szeptember 24. 00:02
támadó terroist
Zsolt75
2015. szeptember 23. 22:47
Ha ezt céronaldó megtudja, rákér egy százast.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!