Miniszterelnökség miniszter-helyettese lett Csepreghy Nándor

2015. szeptember 24. 15:16

A Miniszterelnökség államtitkára lesz Csepreghy Nándor eddigi fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár. L. Simon László marad, csak nem lesz Lázár helyettese; Nobilis Márton pedig a Nemzeti Kommunikációs Hivatal vezetése helyett ezentúl közbeszerzési területen segíti a kormány munkáját.

2015. szeptember 24. 15:16

A Miniszterelnökség államtitkárává, miniszter-helyettessé nevezik ki Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárt október elsejétől – jelentette be Lázár János csütörtökön. A Miniszterelnökséget vezető miniszter jelezte, hogy az eddigi miniszter-helyettes, L. Simon László parlamenti államtitkár munkájára a továbbiakban is számít.

A tárcavezető azt is tudatta, hogy megköszönte Nobilis Márton, a Nemzeti Kommunikációs Hivatal elnökének munkáját, aki a továbbiakban közbeszerzési területen segíti a kormány munkáját. Távozik a Miniszterelnökségről Bódi Gábor, az infokommunikáció összehangolásáért felelős helyettes államtitkár és megszűnik ezen helyettes államtitkárság is.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2015. szeptember 24. 17:33
na kedves bal-libbant-hibbantak elfogy a gitt a pofátokból a nagy találgatások közepette Lázár-Rogán- törésvonal-Fidesz-hatalomharc és egyéb nyalánkságokért. Lázár, Rogán, Fidesz köszöni jól van, még butapolgár-pukkasztásotokra kiemeli pozícióba Csepreghy Nándort. Nagyon helyesen fiatalítja a Kormányt! Hajrá Fidesz, hajrá Magyarország! 2018-ban meg kell szabadulni a sötét baloldaltól, meg a csatolt liberós 0,1-4,5 %-os elvakult idiótáktól!
OberEnnsinnen
2015. szeptember 24. 16:47
Ennyi ökröt a hatalomba... Érthetetlen. De akkor: ez hogyan van? Nem hogy tönkremennénk, hasítunk, hasítgatunk, és nem lefelé. Érthetetlen. Már réges régen be kellett volna Orbánnak dobni a törülközőt. Ehelyett: Viktor! Danke! - ez megy.
Energetikus
2015. szeptember 24. 16:35
Egyszemélyi kurátorrá neveztette ki magát a rezsibiztos Az alapítói jogok gyakorlója, a Csepeli Városkép Kft. szeptember 16-án feloszlatta a korábbi kuratóriumot és helyette egyszemélyi kurátori tisztséget hozott létre, amelyre Németh Szilárdot kérte fel. Ugyanezzel a lendülettel a cég visszahívta a felügyelő bizottság elnökét és tagjait, majd saját embereit nevezte ki a posztokra. Egyikük sem csepeli. - a rákom ettöl kap infarktust ...
írmag
2015. szeptember 24. 16:27
"A magyar hatóságok megszegték az EGT és Norvég Alap kezelésére vonatkozó megállapodásokat, melyeket a donor országokkal kötöttek. 2014. május 9-én Norvégia felfüggesztette a magyarországi támogatások kifizetésének egy részét." Akkor ezt most ki tisztázza? Lázár? Csepreghy? Rogán? Ha a norvégok teszik az nekünk veszteség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!