Örül a face-bóknak Szaniszló Ferenc

2015. szeptember 02. 15:01

Az utóbbi idők egyik legviccesebb kamuprofilját készítették el Szaniszló Ferencről, aki adásban köszönte meg a fáradozásokat.

2015. szeptember 02. 15:01

Miután szokás szerint köszöntötte a magyar nézőket Bátmonostortól Tiszakécskéig, Rio de Janeirótól Alsómocsoládig, Szaniszló Ferenc elmondta nézőinek: nincs Facebook-oldala.

Megerősítem: nincsen facebookom, vagy hogy a csodába hívják. Sosem volt, nem is hiányzik. Sajnos időnként a nevemben, a hátam mögött, rosszindulatból, alattomos hátsó szándékkal, avagy lelkesedésből, elragadtatásból ilyen Facebook-akármit indítanak. Ezt én ugyan a műsorom iránti elismerésnek, bóknak, face-bóknak veszem, de akkor sem szabályos. (…) Facebookot illetően tehát facér vagyok, nincs Facebókom, minden más csalás, ámítás” – mondta a a műsorvezető a Világpanorámában.

A bejelentésre azért volt szükség, mert az Echo TV műsorvezetőjének egy mókás kedvű elkövető kamuprofilt csinált, ahol külföldi hírességekről bizonyította be, hogy valójában magyarok. Kapott egy posztot Steve Jobs (Munkácsy István) megboldogult Apple-vezér, Stephen Hawking fizikus (Solymosi Vilmos István) és Taylor Swift énekesnő is (Sebes Szabó Alíz).

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. szeptember 03. 07:35
A magyarok annyira hülyék:)
brekker
2015. szeptember 03. 06:43
Tagadni, elhallgatni nem tudják, megpróbálják hát nevetségessé tenni. Szentlászló kapcsán ugyanilyen szövegek mentek.
Ultima Ratio
2015. szeptember 02. 20:49
Ugyan kurvajól szórakozok Szaniszlón, de lássuk be, hogy erősen skizofrén tévképzetei vannak és a vigyorgóban lenne a helye. Viszont az kurvanagy, hogy a hívei egyből elhitték a kamuprofilon posztolt marhaságokat is :D Munkácsy István=Steve JObs :D:D:D:D Ilyenek vagytok, majmok, agyhalott zombik mind egy szálig :D
zazriveczazseni
2015. szeptember 02. 18:45
Egy a sok baromság amit összehord ez egy beteg elme bomlása. Szaniszló hálás lehet Gyurcsánynak, nem működik a Lipótmező.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!