Aláírták a szerződést a TV2 tulajdonosváltásáról

2015. október 15. 11:18

Hamarosan új tulajdonos veheti át a TV2-csoportot, a Magyar Broadcasting Co. Kft. mint vevő-befektető és a TV2 Media Group Holdings Kft. csütörtökön aláírta az erről szóló adásvételi szerződést.

2015. október 15. 11:18

Hamarosan új tulajdonos veheti át a TV2-csoportot, a Magyar Broadcasting Co. Kft. mint vevő-befektető és a TV2 Media Group Holdings Kft. csütörtökön aláírta az erről szóló adásvételi szerződést.

A TV2-csoport csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében arról tájékoztatott, hogy a tranzakció lezárása a hatósági engedélyek és szerződés-átruházások megszerzésekor történhet meg.  

Mint írták, a négy csatornát működtető TV2-csoport teljes tulajdonrészére az Andrew G. Vajna érdekeltségébe tartozó Magyar Broadcasting Co. Kft. tett ajánlatot. A tulajdonjog átruházásáig a jelenlegi tulajdonosok és ügyvezetők, Yvonne Dederick és Simon Zsolt változatlan hatáskörben, az eddig megszokottak szerint irányítják tovább a vállalatot, ami a tranzakció megvalósulása és esetleges meghiúsulása esetén egyaránt biztosítja a cég normál működését. A tranzakció lezárásának várható időpontja nem ismert – jelezték.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balint60
2015. október 15. 20:53
Újabb lehetőség AV-nek hatalmas profit elérésére (állami hirdetések!), amit ugyanúgy kivisz az országból, mint kaszinói nyereségét. Cserébe viszont újabb csatornán ömölhet a kormány-propaganda.
Aerion
2015. október 15. 18:55
Arra a kérdésre válaszolj, balliberális, hogy téged, személy szerint, nem a szomszédod, vagy az anyád; téged zavarnak-e az offshore lovagok, vagy csak azok zavarnak közülük, akik nem a hozzád hasonló kutyák kölkei, és/vagy nem számukra lopnak. Majd ha ezt megválaszoltad, és az igaz is, amit te és csakis te tudhatsz, és a válasz igenlő, majd akkor osszad az észt ennek a kapcsán, egyébiránt pedig hazudsz magadnak, mert például nekem nem, mivel balliberális igazsága, amit nem balliberálisnak jegez, értsd: eleve hazugság. Tisztára mint a mohamedánok, vagy a zsidók esetében, tisztátlanokkal gójokkal szemben megengedett. Kedves olvtársam, hát veletek szemben is az.
mákgubó2
2015. október 15. 18:49
Mi helyes, te idióta?:)
abraxas
2015. október 15. 18:49
Helyes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!