Kamu Magyar Hírlapot osztogatnak

2015. október 30. 09:57

Leállítják Paks 2 építését, feloszlik az MSZP, többet költ a kormány oktatásra, a gyalogosoké lesz a pesti Duna-part: ezekkel a címekkel jelentetett meg egy Magyar Hírlapot a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, teljesen átvéve a lap külalakját és címét.

2015. október 30. 09:57

A Magya Kétfarkú Kutya Párt megtrollkodta a Magyar Hírlapot, számolt be a hírről az Index médiablogja, a Comment:com. Az internetes vicclap olyan híreket tett a kormányközeli, Széles Gábor nagyvállakozó érdekeltségébe tartozó lap címlapjára, amiket ők jó híreknek tartanak, így többek közt Paks 2 leállításáról, az MSZP feloszlásáról cikkeznek a kamulapban.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kesztió
2016. október 12. 21:31
Nem mintha a Hírcsárda szerkesztői annyival okosabbak lennének, mint ti (bár szerintem történetesen azok), de x éve ebben utaznak, így kisujjukban van már a BTK ezirányú fertálya. Úgyhogy meggyőződésem, hogy pontosan tudták, mit csinálnak, és ha perre is kerül a dolog, röhögve fognak meglobogtatni valami apróbetűs kiskaput.
Szúnyog
2015. november 06. 15:39
Ezeknek a ballibáknak honnan volt erre pénze?
ördöngös pepecselés
2015. november 06. 15:38
„Mi lenne, ha mi is háborús zónában élnénk? Mi is el akarnánk menekülni egy biztonságos helyre" ezért nem szabad egy nőre bízni a külügyet, belügyet, hadügyet. az meg se fordul a fejében hogy helyben oldja meg a konfliktust. helyette a női ösztön miatt csak azzal foglalkozik hogy ő melyik macsó karjaiba bújna én biztos vagyok benne hogy a muszlim kanok nem a háború elől menekülnek hanem a pénz után indultak európába és örüljünk ha a hódító harcosok kisebbségbe vannak
Anonymtalan
2015. november 06. 15:37
Ez komoly bűntetés gyanús magatartás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!