Közvetíti a Duna TV Göncz Árpád temetését

2015. október 15. 08:55

A sajtóhírekkel ellentétben igenis közvetíti a közmédia Göncz Árpád egykori köztársasági elnök temetését, ezzel is leróva tiszteletét a rendszerváltás utáni első köztársasági elnök előtt, biztosítva ezzel mindenki számára a méltó megemlékezést közölte a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az MTVA.

2015. október 15. 08:55

A Duna televízió közvetíti november 6-án Göncz Árpád volt köztársasági elnök temetését – közölte a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) az MTI-vel. 

A közlemény szerint a közvetítésről szóló információt – a 444.hu kérdésére válaszolva – az MTVA sajtóosztálya szerdán a hivatalos Facebook-oldalán már közzétette. Ennek ellenére több sajtóorgánum valótlanul olyan információkat közölt, mely szerint Göncz Árpád temetése nem lesz látható a közmédiában.

A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. és az MTVA a közleményben újból megerősítette, hogy november 6-án közvetíti a temetést, ezzel is leróva tiszteletét a rendszerváltás utáni első köztársasági elnök előtt, biztosítva ezzel mindenki számára a méltó megemlékezést.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2015. október 16. 22:02
A lánya hű követője! Csak remélni lehet, hogy visszavonul!
ciseaux
2015. október 15. 16:19
Én azt nem érterm, hogy az ATV-RTL miért nem tart gyásznapot, például 24 órás néma csenddel...vagy inkább gyászhetet.
hátakkor
2015. október 15. 14:08
Bródy fog dünnyögni egy dalt vajh?
slomovicz
2015. október 15. 11:57
Ha valaki megérdemelte volna, az állami temetést, az nem Göncz Árpád hanem a Szögi tanár úr akit Öt éve már hogy agyonvertek. Ő. Valóban megérdemelte volna, Nyugodjék békében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!