Viktor ezt előre megmondta?

2015. október 28. 09:31

A migrációról és az orbáni politikáról vitatkozott Havas Henrik műsorában Csintalan Sándor, Magyar György, Jeney Orsolya és Balogh Ákos Gergely (Mandiner).

2015. október 28. 09:31

Honnan tudta Orbán Viktor előre, hogy mi lesz 2015 folyamán? Hogyan alakul az európai és magyar közbeszéd a migráció ügyében? Mi folyik és mi jöhet még?

A Havas a pályán című ATV-s műsorban a migrációról és az orbáni politikáról vitatkozott Havas Henrik műsorában Csintalan Sándor, Magyar György, Jeney Orsolya és Balogh Ákos Gergely (Mandiner).

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pandaka pygmaea
2015. október 29. 11:56
Orban egyszer azt mondta a keritesepites bejelentesenek idejen egy "honnan tudta" kerdesre, hogy nem haszontalan dolog a magyar es a kuldoldi titkosszolgalatok jelenteseit olvasgatni idonkent... Lehet, hogy Europaban nem szeretnek olvasni(?).
GV0917
2015. október 28. 15:49
Havas a simlis hanglér: fagyom jo svap, eszem smardni, de mék mindik idekesít a Baraczka... Ez a csaj egy DK szimpatizáns,csusztatásaival műjégpályát nyithatna a stúdióban. BÁG meg úgy látszik arra kényszerült, mint Korpás rendőr Próba Sándor- meg akart valamit magyarázni egy telefonpóznának Bugac alsón... A Rajta magyar!Húúj húúj, hajrá!Minden kérdést annyira megkavart, hogy a széke fölött egy kisebb tornádó keletkezett, ami lefújta a Csintalan fejéről a sábecdeklit!
trudi111
2015. október 28. 14:43
Ez a celeb ügyvéd nagyon sötét!
Kanóc
2015. október 28. 14:09
Újabb esettanulmány arra vonatkozóan, hogy a liberális gondolkodásnak egyszerűen nincs vitakultúrája. Szélsőséges csapongások, érzelmim kirohanások, vádaskodás, uszítás, vágyak és remények tényként kezelése, stb. Katasztrofális.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!